7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Cosmo lasītājas izmēģina Fructis Goodbye Damage

 

Pirms kāda laika ikvienai Cosmo.lv apmeklētājai bija iespēja pieteikties izmēģināt jauno Fructis Goodbye Damage matu kopšanas produktu sēriju. Testēšanu nedēļas garumā veica piecas Cosmo.lv apmeklētājas. Izlasi, kādas atsauksmes meitenes sniedza pēc produktu testēšanas un izmēģini  Fructis Goodbye Damage arī tu!


Krista (21): Biju iecienījusi pavisam citus matu kopšanas līdzekļus, bet, izmēģinot jaunos Fructis Goodbye Damage produktus, man tie tiešām iepatikās. Mati ieguva patīkamu vieglumu, kļuva paklausīgi, nespurojās, matu struktūra jau pēc dažām lietošanas reizēm manāmi uzlabojās. Par cik man ir ļoti gari mati, man īpaši aktuāli ir saglabāt matus veselīgus visā to garumā, tāpēc man īpaši patika maska un serums matu galiem, tie padarīja matu izskatu veselīgāku un pabaroja arī problemātiskos matu galiņus. Papildus visam, šiem produktiem ir ļoti patīkams aromāts, mati smaržoja līdz pat nākamajai mazgāšanas reizei, tas priecēja mani un neatstāja vienaldzīgus arī apkārtējos cilvēkus. Es noteikti ieteiktu šo atjaunojošo līniju visām, kuras vēlas atmodināt savus matus vasarai ar šo speciāli bojātiem matiem paredzēto līniju, un lietot ne tikai šampūnu, bet arī kondicionieri, maskas un serumu.

Ella (25): Pirmais, kas izceļ šos līdzekļus kosmētikas plauktos, ir spilgta, dzīvespriecīga, saulaina iepakojuma krāsa. Otrais ir fantastiski patīkama smarža, kas raksturīga visiem Fructis Goodbye Damage līdzekļiem. Tā dāvā baudu ne tikai mazgāšanas laikā, bet arī vairākas stundas pēc tās. Pat nākamajā diena mati smaržo gluži kā pēc augļiem! Šampūns ļoti labi puto un lieliski attīra gan matus, gan galvas ādu. Pietiek pat ar ļoti mazu šampūna daudzumu, lai izmazgāt matus.
Lietoju 3 reizes nedēļā, katru reizi kombinējot līdzekļus: šampūns + balzams + serums, šampūns + ātrās iedarbības maska + serums un šampūns + maska + serums. Biju sajūsmā par ātrās iedarbības masku – līdz šīm nekad nelietoju tāda veida līdzekļus. Tai ir neparasta un patīkama konsistence, apburoša smarža, labs rezultāts – mati izskatījās gludāki un veselīgāki. Serumam ir ļoti netaukaina konsistence, tās ātri iesūcas matos, mitrina, bet nepadara matus smagus vai taukainus. Man tas patika īpaši, jo pie saknēm mani mati ir diezgan taukaini, bet matu gali ir ļoti sausi un sašķelti.
Protams, ka stipri bojātus matus man pat šie brīnumlīdzekļi “nesalīmēja”, bet jau pēc 1.5 nedēļas mati izskatās labāk, nekā bija pirms tam un pamanīju, ka tie mazāk krīt laukā. Secinājums: Patika, lietošu vēl. Un iesaku iegadāties, kamēr visai sērijai ir patīkamas atlaides visiem zināmā kosmētikas veikalā!

Alise (18): Esmu ļoti priecīga, ka man bija iespēja izmēģināt Fructis Goodbye Damage sērijas produktus, jo tie tiešām bija ideāli piemēroti maniem matiem! Jau pēc pirmajām 3 lietošanas reizēm ievēroju pozitīvas pārmaiņas. Produktu smarža ir burvīga, tādēļ lietoju tos ar prieku, pēc mazgāšanas smarža matos paliek vēl ilgi. Mans favorīts noteikti ir serums matu galiem, jo tas patiešām saglābj sašķeltos matu galus un tie izskatās kopti un veseli! Patika arī intensīvās iedarbības maska, kas padarīja matus zīdainus un viegli ķemmējamus. Noteikti iegādāšos Fructis Goodbye Damage produktus, kad būšu izlietojusi šos. Iesaku Fructis Goodbye Damage pilnīgi visām, kurām ir problēmas ar bojātiem matiem, jo tas patiešām ir atradums!

 

Ieva (20): Katras sievietes sapnis ir, lai viņas mati būtu veselīgi un spīdīgi. Tas ir arī mans sapnis – lai mati būtu veselīgi, nešķeltos gali, un tie nebūtu sausi un vāji. Un nu es varu sasist plaukstas un priecāties, ka mani mati sāk atgūt skaistumu. Lietojot Fructis Goodbye Damage matu kopšanas līdzekļu plašo klāstu, pirmkārt, mani balinātie mati ir atkal sākuši spīdēt, tas ir kā brīnumlīdzeklis. Otrkārt, mani sausie matu gali vairs nav nemaz tik sausi, un pateicoties serumam, tie ir dzīvīgi un nav pūkaini. Treškārt, lietojot gan masku, gan balzamu, gan ātrās iedarbības masku, tikko izmazgātus matus ir pārsteidzoši viegli ķemmēt, tie neplīst un neveidojas sīki mezgliņi. Ceturtkārt, tie pārsteidzoši ilgi smaržo, piemēram, man līdz pat nākamai mazgāšanas reizei. Piektkārt, matus ieveidot ir vieglāk, tie ir pakļāvīgāki un nepūkojas kā līdz šim. Un visbeidzot, es varu teikt, ka, pateicoties jaunajai Fructis Goodbye Damage matu kopšanas līnijai, mani mati izskatās tikpat veselīgi un dabīgi kā tumšu matu īpašniecēm.

Liene (21): Ļoti priecājos par iespēju izmēģināt jauno Fructis Goodbye Damage komplektu. Pirmkārt, visiem produktiem ir ļoti patīkams aromāts. Tā kā jau iepriekš lietoju citus Garnier produktus, tad par šampūnu un kondicionieri nav ko daudz teikt, katrā ziņā, maniem matiem tie patīk, mati kļūst pakļāvīgi un mīksti. Lielāku iespaidu radīja matu maska un serums. Pēc matu maskas lietošanas mati kļuva maigi un zīdaini. Bet serums matus padarīja mirdzošus un matu gali kļuva ne tik trausli un sausi, kā bija iepriekš.

Izmēģini Fructis Goodbye Damage arī tu! Klikšķini te un uzzini vairāk par produktiem!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKā jau parasti – mīlestība
Nākamais rakstsKautkas īpašs!!!