5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Vai ir iespējama skaidra redze pa dienu bez briļļu vai kontaktlēcu lietošanas?

 

Tagad ir, ja Tu lieto Nakts Lēcas! Varēsi izbaudīt visu, ko piedāvā dzīve ar skaidru skatu uz pasauli bez korekcijas līdzekļiem! Pasaulē redzes koriģēšana ar ortokeratoloģiju praksē tiek plaši pielietota jau vairākus desmitus gadu. “Gallus Optika” speciālisti Latvijā šajā nozarē ir profesionāļi jau septiņus gadus.  

Nakts Lēcu priekšrocības
* Tu varēsi aizmirst par kontaktlēcu vai briļļu lietošanu ikdienā, jo par redzes asumu būs parūpējušās Nakts Lēcas.
* Laiks, kurā lēcas atradīsies acīs būs ievērojami īsāks, nekā valkājot dienas kontaktlēcas. Nakts Lēcas atradīsies acīs tikai, kamēr Tu gulēsi. Turklāt, Nakts Lēcas ir veidotas tā, lai valkātājs spētu redzēt skaidri, pamostoties naktī.
* Vairs nekādas nepatīkamas graušanas sajūtas acīs, ko rada kontaktlēcas, ja acī iekļuvis nevēlams svešķermenis.
* Nebūs nepieciešams lietot brilles, kas apgrūtina kustības, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm.
* Nakts Lēcu lietošana ir alternatīva redzes korekcijai ar lāzeri. Ja ir iemesls, kādēļ nevari veikt šāda veida operāciju, Nakts Lēcu lietošana ir vislabākā alternatīva.
* Jau 10 gadus pasaulē notiek vērienīgi pētījumi, lai apstiprinātu, ka ar šo metodi ievērojami tiek palēnināta vai pat apturēta tuvredzības progresēšana. Īpaši būtiski tas ir bērnu un pusaudžu vecumā, kad organismā notiek daudz pārmaiņu, un bieži vērojama arī strauja redzes pasliktināšanās. Šis var būt veids, kā saglabāt redzes kvalitāti esošajā līmenī.

Nakts Lēcu darbības mehānisms
Tiek izveidota radzenes topogrāfiskā karte, nomērot liekumus 22 000 punktos. Kontaktlēcas tiek izgatavotas katrai acij individuāli, ņemot vērā vairāk kā 15 parametru. Pēc redzes pārbaudē iegūtajiem parametriem, tiek pagatavotas tieši Tev – Tavām acīm – piemērotas Nakts Lēcas. Lēcas jāliek acīs pirms gulētiešanas. Kamēr Tu guli, lēcas 6-8 stundu laikā nedaudz izmaina radzenes liekumu (runa ir par mikroniem), līdz ar to mainās acs optiskā sistēma. Izņemot lēcas pēc pamošanās, Tu konstatēsi, ka redzi pasauli skaidri bez brillēm vai kontaktlēcām.

Iegūtais efekts ir atgriezenisks. Parasti tas ilgst līdz 36 stundām. Pa dienu radzene lēni pārveidojas, ieņemot savu sākotnējo formu. Lai saglabātu skaidru redzi nākamajā dienā, lēcas jālieto katru nakti. Taču, ja Tev skaidra redze ir noturīga ilgāk, – katru otro nakti.  

Ar ko jārēķinās, lai varētu lietot nakts lēcas?
Lai nakts lēcas savu funkciju veiktu pēc iespējas efektīvāk, Tavām acīm ir jābūt veselām, bez traumām vai komplicētiem iekaisumiem. Ar Nakts Lēcām var izkoriģēt tuvredzību līdz -4,50 dioptrijām un gadījumos, kad astigmātisms nav lielāks par -1,50 dioptrijām. Šajos gadījumos redzes koriģēšanas metode ar Nakts Lēcām ir droša, un ir iespējams iegūt augstvērtīgu redzes kvalitāti.

Sākot lietot Nakts Lēcas, ir nepieciešamas regulāras redzes pārbaudes, lai redzes speciālists novērtētu metodes efektivitāti un drošību, jo mums rūp, ne tikai Tava redze, bet arī Tavu acu veselība. Tikai pareizi lietotas lēcas būs drošas lietošanai ilgtermiņā.

Sīkāku informāciju par ortokeratoloģiju atradīsi mūsu mājas lapā: www.gallus.lv sadaļā – Nakts Lēcas, vai arī sazinoties ar mums. Pieraksties uz pirmreizējo pārbaudi jau tagad un uzzini par iespējām iegūt labu redzi!

Laipni gaidīsim Tevi mūsu salonā!

Ieskaties www.gallus.lv, facebook.com un draugiem.lv!

Kontaktlēcu salons
Gallus Optika
29 151 0404
info@gallus.lv
Antonijas iela 24,
Rīga, LV-1010

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMazāk ēst tagad būs vieglāk
Nākamais rakstspalīdzat ar padomu. . .