1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Piesakies izmēģināt jauno Garnier OLIA matu krāsu!

 

Laika gaitā matu krāsošanas jomā ir noticis milzīgs progress. Matu krāsas izmantošana ir kļuvusi matiem drošāka, piešķirot tiem košu un mirdzošu krāsu, taču nepatīkamā amonjaka smaka un galvas ādas kairinājums nekur nav pazudis. Kā panākt, lai matu krāsošana pārvērstos par patīkamu nodarbi, kuras laikā mati kļūtu vēl skaistāki?

Garnier laboratorijās tika izveidota  matu krāsošanas tehnoloģija, kas iedarbojas ar eļļas aktīvo spēku. Šo tehnoloģiju sauc par eļļas piegādes sistēmu ((ODS) Oil Delivery System). ODS sistēma ievada krāsas pigmentus mata škiedrā, saglabājot mata dabisko aizsargkārtiņu. 60% eļļas, kas atrodas krāsas krēmā, veicina krāsošanas procesu. Pats galvenais — amonjaks vairs netiek izmantots. Tagad eļļa sniedz ko vairāk par matu kondicionēšanu!

Garnier Olia matu krāsa ļauj sasniegt ilgnoturīgu rezultātu, vienlaikus redzami uzlabojot matu kvalitāti un nodrošinot optimālu galvas ādas komfortu. Garnier Olia ir mainījusi matu krāsas lietošanu, tostarp arī tekstūru un aromātu, lai  krāsošanas process mājās kļūtu par patīkamu nodarbi.

Lai pieteiktos izmēģināt Garnier Olia matu krāsu, izvēlies savu OLIA toni http://garnier.lv/olia/lv/krasas-selektors. Līdz 9. jūnijam 23:00 pastāsti mums, kādēļ tieši tu gribētu izmēģināt šo krāsu un kāds ir tavs vēlamais tonis. Lai to izdarītu, tev ir jābūt reģistrētai Cosmo.lv lietotājai (reģistrēties iespējams šeit). Savu pieteikumu raksti komentāros zem šīs ziņas un vēlams, norādi savu vecumu. Ielāgo: ja būsi viena no piecām laimīgajām produktu saņēmējām, tavs pienākums būs mums atsūtīt savu viedokli par produktiem. Publicēsim arī tavu vārdu, vecumu un fotogrāfiju! Ar uzvarētājām sazināsimies, zvanot uz reģistrācijā norādīto tālruņa numuru, tāpēc, lūdzu, pārliecinies, vai tas ir korekts (uzstādījumi – konts – telefona numurs).

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsAtskats uz Riga Fashion Mood
Nākamais rakstsAr pateicību sirdī