5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Testējam Nordic Moisture Match krēmu!

 

Mēs visi esam atšķirīgi, vai ne? Tāpat mūsu āda. Tāpēc Garnier Skin Naturals ir radījis Nordic Moisture Match – jaunākās paaudzes mitrinošos krēmus ar 24 stundu iedarbību, kas ideāli atbilst katras ādas individuālajām vajadzībām. Šos krēmus vairāku nedēļu garumā izmēģināja Cosmo.lv apmeklētājas. Izlasi atsauksmes!

Kristiāna, 21:  “Paldies par iespēju testēt jauno Garnier Nordic Moisture Match krēmu taukainai un kombinētai ādai. Sākšu ar to, ka man ļoti patīk krēma smarža, tā nav uzbāzīga, bet svaiga, piemērota vasarai. Konsitence ir viegla, gaisīga, citādāka kā parasti, manuprāt, ideāli piemērota vasarai, kad neko treknu uz sejas smērēt neprasās. Krēmu lietoju gan no rīta, gan vakarā. Solīto matējošo efektu uzreiz pēc uzklāšanas gan nemanīju, tomēr visas dienas garumā t-zona nekļuva taukaināka un spīdīgāka. Lielākais pluss – perfekti mitrināta āda. Mīnusiņš ražotājam – neērts iepakojums, gribētos ar dozatoru, jo ērtāk paņemt nepieciešamo daudzumu un ilgāk var uzglabāt. Kopumā patīk. Ja vajadzētu vērtēt ballēs, tad dodu 8 no 10. Iespējams, ka šīs būs viens no maniem mīļākajiem krēmiem (kaut arī ideāla meklējumi nekad nebeidzas).”

Kristīne, 28:Garnier Nordic Moisture Match krēms sausai un jutīgai ādai man iepatikās. Ideāls  lietošanai vasarā kā pamats zem sauļošanās krēma, jo labi mitrina ādu, ātri iesūcas un nepadara to taukainu. Āda nepaliek gluži matēta, taču neliels spīdums karstajā vasaras sezonā parādās, lietojot jebkuru krēmu. Tā kā bieži vien man grūtības sagādā atrast kādu labu krēmu kakla ādai, tad šis krēms pagaidām ir vienīgais, kas man iepaticies, jo, to lietojot, izzuda arī šādas tādas nelielas ādas problēmiņas. Sakarā ar biezo konsistenci, tas klājas nedaudz grūtāk kā ierastie gēlveidīgie krēmi vai krēmi ar dozatoru, taču tas neietekmē izmantotā krēma daudzumu. Lietojot krēmu no rīta un vakarā, to var izmantot līdz pat 4-6 mēnešiem. Vēl kāda būtiska lieta, ko nevaru nepieminēt – patīkama, neuzkrītoša, bet svaiga smarža. Labs krēms par labu samaksu!”

 

Zane, 25: “Mans ādas tips ir kombinēta āda, ar tendenci uz pastiprinātu sebuma izdalīšanos, līdz ar to arī spīdēšanu T- zonā, ņemot to vērā, arī piesakoties Garnier Nordic Moisture Match sejas krēma testam, izvēlējos atbilstošu krēmu – matējošo sejas krēmu, kas paredzēts kombinētai-taukainai sejas ādai. Pirmkārt, iegūstot krēmu savās rokās, veicu vizuālo novērtējumu – tā iepakojums ir neierastas formas un elegants, bet tā tilpums – gana liels (50ml).  Nedaudz vairāk kā trīs nedēļu laikā, lietojot krēmu ir radušās arī vairākas atziņas:

  • Tam ir patīkama smarža, maiga – svaigs, vasarīgs un ļoti patīkams aromāts;
  • Krēmam ir īpatnēja konsistence – krēmīga ar graudainu struktūru (atgādina sorbertu, kas man pirmajā brīdī ne pārāk gāja pie sirds, bet tas noteikti pilnīgi un nekādā veidā neietekmē krēma pozitīvās puses – tas vienkārši ir neierasti);
  • Tā kā tam ir īpatnēja struktūra, tas arī klājas nedaudz savādāk kā ierasts – to nevar likt biezā kārtā, savādāk tas saveļas, taču pareizā daudzumā uzklāts tas ātri iesūcas, radot patīkamu un mitrinošu sajūtu un viegli matējot ādu;
  • Dienas laikā spīdīgā T-zona tiek turēta normas robežās;
  • Kopumā varu teikt, ka ar visām savām īpatnībām krēms man ir ļoti iepaticies, jo tas vienlaicīgi gan mitrina, gan arī matē spīdīgās zonās. Tas ir vieglas konsistences, patīkamu aromātu un nodrošina savas funkcijas.

Paldies Cosmo.lv par lielisko iespēju izmēģināt Garnier Nordic Moisture Match sejas krēmu!”

Līva, 23: “Krēms ātri iesūcas ādā, padara ādu maigu un mitrina to visas dienas garumā. Uzklāju to tikai no rīta, bet āda bija mitrināta vismaz līdz darba dienas beigām, kad, atnākot mājās, varu ādu lutināt ar vakara/nakts krēmu! Aromāts maigs un neizteikts. Viegli uzklāt pa virsu BB krēmu, bez kura vasarā neiztikt. Garnier Nordic Moisture Match noteikti ieteikšu savām draudzenēm!”

 

Liene, 21: “Paldies par iespēju izmēģināt Garnier Nordic Moisture Match sejas krēmu. Izmēģināju krēmu sausai sejas ādai. Krēms ir barojošs un ātri iesūcas ādā, kā arī nerada taukainas ādas izskatu. Pēc krēma uzklāšanas ir patīkama mitrinātas ādas sajūta. Pietiek ar krēma uzklāšanu vienreiz dienā, jo āda jūtas mitrināta arī nākamajā dienā. Man šis krēms ir iepaticies un šķiet, ka būs lielisks sejas mitrinātājs rudenī un ziemā, kad āda kļūst izteikti sausa!”

Trīs, īpaši pielāgoti sastāvi ātri iesūcas, lai darbotos saskaņā ar Tavu ādu un tās vajadzībām. Bagātināti ar efektīvu dabīgo minerālvielu un barības vielu kopumu, tie nodrošina tieši tik lielu mitrināšanas devu, cik ādai nepieciešams. Nordic Moisture Match krēmi nesatur parabēnus un ir piemēroti arī jutīgai ādai.

Pierādīta efektivitāte*:
• Tūlītējs ādas mitruma līmeņa pieaugums par 40%.
• 24 stundu nepārtraukta iedarbība.
• Pēc mēneša ādā atjaunojas dabiskie mitrināšanas procesi.

Atrodi ideālo mitrinošo krēmu atbilstoši savai sejas ādai:

Kombinētai un taukainai ādai
Viegla un matējoša tekstūra, kas bagātināta ar zaļās tējas ekstraktiem. Nesatur eļļu un ātri iesūcas ādā. Ak, cik matējošs!

Normālai ādai
Maigs un zīdains krēms ar zilās ūdensrozes ekstraktu, kas līdzsvaro un izlīdzina ādu. Kāds svaigums!

Sausai un ļoti sausai ādai
Ļoti bagātīgs un Īpaši mitrinošs krēms ar kamēlijas eļļu, kas baro un nomierina ādu. Nav taukains un ātri iesūcas ādā. Atā sausumam!

Piesakies bezmaksas Nordic Moisture Match paraudziņiem: www.garnier.lv/moisturematch.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSkriet un skriet
Nākamais rakstsVai tad Tev negribas vienu virtuliti? :D