11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Skaistuma terapija matiem

 

STENDERS ir sarūpējis intensīvu matu kopšanas līniju ikdienas lietošanai, kas sniedz individuālu kopšanu ikvienam matu tipam. Matu līnija ir radīta īpaši pilsētas sievietei. Mēs zinām, ka intensīvā pilsētas vide var negatīvi ietekmēt arī matu veselību- stress un steigpilnā ikdiena, gaisa piesārņojums, ūdens kvalitāte, matu veidošana ar karstu fēnu un apstrāde ar ķīmiskajiem līdzekļiem. Tādēļ STENDERS ir radījis kosmētiku, kas ne vien pasargās matus, bet arī ļaus tiem saglabāt skaistumu un dzīvīgumu.

STENDERS matu līnija sastāv no 9 produktiem, kas ir paredzēti trīs dažādiem matu tipiem un dažādām matu kopšanas vajadzībām, lai tu varētu panākt vislabāko efektu:

Ikdienas rūpēm:

* Piešķir saviem matiem spīdumu ar šampūnu un kondicionieri normāliem matiem;

* Mitrini savus matus lietojot šampūnu un kondicionieri sausiem un bojātiem matiem;

* Atdzīvini savus matus ar šampūnu un kondicionieri krāsotiem matiem.

Īpašai kopšanai:

* Atjauno matus ar intensīvas iedarbības matu masku;

* Padari savus matus zīdaini gludus, lietojot matu krēmu;

* Sniedz saviem matiem dabisku mirdzumu, izmantojot matu eļļu ar kopjošo argāna eļļu.

Visai matu līnijai ir vienots, izsmalcināts aromāts, kurā jūtamas maigas ziedu un citrusaugu notis. Šo aromātu īpaši STENDERS ir radījusi pasaulē pazīstamā parfimērijas kompānija Givaudan.

Matu līnijas izstrādes procesā  kā konsultants piedalījās profesionāls frizieris, salona “City” (www.saloncity.lv) īpašnieks Sergejs Merzļakovs. Sadarbības rezultātā ir tapis arī video materiāls, ko vari apskatīt, klikšķinot šeit!  

 

3D molekulu kombinācija

Pateicoties zinātnieku radītai 3D tehnoloģijai – īpašai molekulu kombinācijai, kas mērķtiecīgi iekļūst mata virsmas bojātajās vietās, aizpildot un atjaunojot tās, STENDERS jaunie matu līnijas produkti jau pēc pirmās matu mazgāšanas gādās par tavu matu skaistumu, padarot tos spīdīgus, gludus un viegli ķemmējamus.

Matu līnijas vērtīgākās sastāvdaļas

Aprikožu kauliņu eļļa – baro matus, piešķirot tiem mirdzumu. Uzlabo galvas ādas mitruma līmeni, padarot augošos matus stiprus un biezus.

Argāna eļļa – lieliski nolīdzina spurainus un sašķeltus matu galus, mitrina sausus matus, kā arī padara tos spīdīgus un veselīgus. Eļļa ir bagāta ar taukskābēm un E vitamīnu, kam piemīt mitrinošas īpašības.

Hidrolizētais keratīna komplekss- izejvielu komplekss, kas īpaši paredzēts bojātiem matiem, jo atjauno un aizpilda to bojātās vietas.

Jūras kolagēna komplekss – aktīvo vielu komplekss mitrina matus, veido uz tiem aizsargkārtu un veicina elastīgumu, tādējādi samazinot to lūšanu un šķelšanos.

Olīveļļa – mīkstinoša izejviela, kas ir piemērota arī īpaši jutīgai galvas ādai. Olīveļļa ir piesātināta ar E vitamīnu – svarīgu antioksidantu matu augšanas procesā.

Proteīna komplekss – uzlabo un stiprina bojātu matu struktūru. Komplekss iekļūst pašā mata serdē, padarot to spēcīgu no iekšpuses, vienlaikus stiprinot un aizsargājot mata ārējo slāni.

Matu līnija nopērkama STENDERS veikaliņos visā Latvijā.

Vairāk par katru no jaunās matu līnijas produktiem skaties STENDERS mājas lapā www.stenders-cosmetics.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.