6 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kļūsti par skaista smaida īpašnieci!

 

Vairāk kā 60% meiteņu kautrējas no sava smaida… Ja arī tev šķiet, ka tavs smaids nav pietiekami skaists, izlasi šo rakstu!


Skaists smaids mūsdienās – tas ir ne tikai Holivudas zvaigžņu slepenais ierocis. Beidzot arī tu varēsi uzsmaidīt VIŅAM tā, ka viņš to vienkārši nespēs aizmirst!

Tagad arī Latvijas tirgū parādījušās Vācijā ražotās zobu pastas un zobu balināšanas līdzekļi – Miradent. Tā ir sērija zobu kopšanai mājas apstākļos, kas palīdz sasniegt lieliskus rezultātus – atbrīvoties no zobu jutīguma, stiprināt tos un padarīt smaidu sniegbaltu. Turklāt Miradent neizputinās tava maciņa saturu. Pārliecinies par to pati!

Zobu pasta visiem dzīves gadījumiem

Zoba virsmu klāj acīm neredzama plēvīte, kurai pielīp dažādas nogulsnes, kas zobiem piešķir dzeltenu nokrāsu. Šīs plēvītes attīrīšanai daudzi izmanto abrazīvās zobu pastas. Tomēr balinošās zobu pastas nevajadzētu lietot nevietā, jo daudzas no tām bojā tavu zobu emalju. Vislabāk tās lietot pārmaiņus ar ārstnieciski profilaktiskajām zobu pastām, kas satur fluoru un kalciju. Tieši tāda ir Mirafluor C. Tās sastāvā ietilpst jaunās paaudzes Amino fluorīds (Olafluor). Tas dziļi iekļūst zoba cietajos audos, tādējādi vēl labāk aizsargājot to no kariesa un zobu aplikuma.  

Bet ja tavi zobi jau ir ļoti jutīgi, ir vērts kādu laiku palietot speciālu pastu, kas spēj cīnīties ar šo problēmu – Mirasensitive hap plus. Tās sastāvā ietilpstošā viela Hydroxyapatite palīdz noslēgt jutīgās zoba daļas, bloķējot nervu galus. Jau pēc pāris tīrīšanas reizēm tu varēsi aizmirst par jutīgiem zobiem!

Zobu balināšanas līdzeklis – skaists smaids 7 dienās!

 

Zobu balināšanas līdzekļi, kas paredzēti mājas apstākļiem, šodien ir samērā daudz – tie ir gan zīmuļi, gan sloksnītes, gan arī dažas zobu pastas.

Miradent piedāvā vienu no visnekaitīgākajiem un saudzējošākajiem līdzekļiem – zīmuli zobu balināšanai MiraWhite Oxygen, kurš tikai 7 dienās paveiks brīnumus ar tavu smaidu! Tas ir piemērots pat jutīgu zobu un smaganu īpašniecēm, jo nesatur peroksīdu un pilnībā nav abrazīvs. To ir arī vienkārši lietot, jo nav nepieciešamas speciālas kapes.

Kur tu vari iegādāties nedārgos skaista smaida līdzekļus – Miradent:

Vācu produkciju Miradent iespējams iegādāties Stockmann, Sky, Rimi, Douglas, Drogas veikalos, Euroaptiekā un citās vietās visā Latvijā.

Uzsmaidi pasaulei, un pasaule uzsmaidīs tev! 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.