15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Cosmo meitenes vērtē Stenders matu skaistuma terapiju

 

STENDERS ir sarūpējis intensīvu matu kopšanas līniju ikdienas lietošanai, kas sniedz individuālu kopšanu ikvienam matu tipam. Matu līnija ir radīta īpaši pilsētas sievietei. Mēs zinām, ka intensīvā pilsētas vide var negatīvi ietekmēt arī matu veselību – stress un steigpilnā ikdiena, gaisa piesārņojums, ūdens kvalitāte, matu veidošana ar karstu fēnu un apstrāde ar ķīmiskajiem līdzekļiem. Tādēļ STENDERS ir radījis kosmētiku, kas ne vien pasargās matus, bet arī ļaus tiem saglabāt skaistumu un dzīvīgumu.

Matu līnija ir nopērkama STENDERS veikaliņos visā Latvijā.

Vairāk par katru no jaunās matu līnijas produktiem lasi STENDERS mājas lapā – www.stenders-cosmetics.lv.

 

Matu līnijas produktu testa rezultāti

Novembrī tika izsludināts konkurss, kura noslēgumā piecām iedvesmojošāko atbilžu autorēm sniedzām iespēju izmēģināt jaunos STENDERS matu līnijas produktus. 

Linda

Izmēģināja: Šampūnu sausiem un bojātiem matiem, kondicionieri sausiem un bojātiem matiem, matu masku intensīvai atjaunošanai.

“Man ir smalki, gaiši mati. Tie ir nekrāsoti, bet pamatīgi pabojāti ar fēnu un ieveidošanu, kā arī pēdējā laikā kļuvuši ļoti sausi un blāvi.  Aromāts ir pirmais, kas mani uzrunāja. Patīkamais, neuzkrītošais ziedu aromāts matos saglabājas vēl ilgi pēc matu izmazgāšanas, kas ir ļoti patīkami. Mati jau pēc pirmās mazgāšanas reizes bija ievērojami spīdīgāki un gludāki. Grūti spriest par to, kāds rezultāts būs pēc ilgstošākas lietošanas, taču pozitīvie efekti ir tik pamanāmi, ka noteikti turpināšu lietot šo matu kopšanas sēriju.Stenders jauno matu kosmētiku, iespējams, nebūtu mēģinājusi pēc veikala apmeklējuma, taču tagad man ir jauns matu kopšanas favorīts. Tā smarža un efekts aizrauj! Uz doto brīdi esmu pārliecināta, ka tas ir tā vērts. Gribēšu pamēģināt arī matu eļļiņu no šīs pašas sērijas un citus produktus.”

Sanita

Izmēģināja: Šampūnu krāsotiem matiem, kondicionieri krāsotiem matiem, matu krēmu zīdainam gludumam
Man ir smalki, krāsoti (pirms tam arī balināti) mati, kas vienmēr prasījuši īpašu mitrināšanu un rūpes par tiem.Produktiem ir ļoti jauks, neuzbāzīgs, bet noturīgs aromāts. Mati viegli un patīkami smaržo arī nākamajā dienā pēc mazgāšanas. Produktu smarža ir tiešām patīkama, tā rada tīrības un svaiguma sajūtu! Šampūns labi puto un matu krēms padara matus vieglāk ķemmējamus, nogludina tos.  Manuprāt, būtiski ir tas, ka krēms nepadara matus taukainus un nesaķepina. Kad ieveidoju matus pirmo reizi pēc produktu izmēģināšanas, biju pārsteigta par rezultātu – likās, ka esmu tikko kā iznākusi no frizētavas, kaut gan matu žāvēšanas tehnika – tā pati! 🙂 Pirmkārt, mans atklājums ir matu krēms. Vienmēr no tiem baidījos, jo šķita, ka tas padarīs matus smagnējus. Dažreiz apjūkot plašajā kosmētikas klāstā, es izvēlos tādus ķermeņa un matu kopšanas produktus, kuru iepakojums man patīk vislabāk. Stenders jaunajai matu kopšanas līnijai ir stilīgs dizains, kas man šķiet ļoti pievilcīgs. Paldies par produktiem! Man tiešām patīk!

Līva

Izmēģināja: Šampūnu krāsotiem matiem, kondicionieri krāsotiem matiem, matu masku intensīvai atjaunošanai

Esmu ļoti priecīga par iespēju izmēģināt šos Stenders produktus. Mani mati ir gan krāsoti, gan iepriekš balināti. Produkti, kurus izmēģināju, irdomāti krāsotiem matiem, papildus tiem ir arī matu maska ar atjaunojošu un barojošu efektu. Vismaz reizi nedēļā palutinu matus ar masku. Līdz ar to esmuieguvusi produktus gan krāsas noturībai, gan matu struktūras uzlabošanai. Par to ir liels prieks! Gan šampūns, gan kondicionieris un matu maska smaržo labi. Mati jūtas novērtēti pēc to lietošanas. Noteikti ieteikšu šos produktus arī draudzenēm!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.