12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Iesāc gadu ar sievišķīgu nodarbi – Cailyn grima meistarklasēm!

 

Līdz ar jaunas minerālās kosmētikas Cailyn (ASV) ienākšanu Latvijas tirgū, kosmētikas interneta veikals Altamisi sadarbībā ar Make up Mākslas Skolu organizē makeup seminārus jeb “Cailyn Makeup Meistarklases” – teorija un prakse. 

“Cailyn Makeup Meistarklašu” vienas grupas lielums ir līdz 6 dalībniecēm, kas nozīmē, ka tu saņemsi individuālu pieeju. Nodarbībās uzzināsi, kādi krāsu toņi tev piestāv, kā grimu uzklāt sev vispiemērotākajā veidā, kā izvēlēties sev piemērotu lūpu krāsu toni un citas noderīgas lietas. 

Nodarbības vada make-up trenere Gundega Kasparsone. Gundega nozarē strādā jau kopš 2002. gada. Savas profesionālās zināšanas viņa pielieto, nodarbojoties arī ar imidža veidošanu un ir lielisks krāsu speciālists.  

Cailyn kosmētika tiek ražota ASV, izmantojot dabīgas sastāvdaļas – tā nesatur konservantus, ķīmiskās krāsvielas, minerāleļļas un talku. Piemērota arī jūtīgai ādai. Cailyn kosmētika piedāvā plašu produktu klāstu, ar kuru palīdzību varēsi izveidot gan neuzkrītošu dienas, gan satriecošu vakara makeup. 

Nodarbību laikus janvāra mēnesim meklē, klikšķinot šeitIzvēlies sev interesējošo tēmu un piesakies, jo vietu skaits  ir ierobežots. 

Vienas nodarības dalības maksa – Ls 10/ EUR 14.20. Nodarbības ilgums aptuveni 2 līdz 3 stundas. Priekšzināšanas nav nepieciešamas. Visa kosmētika un make-up otas nodarbībā ir pieejamas uz vietas. Pieteikšanās nodarbībām rakstot e-pastu uz info@altamisi.com vai zvanot pa tālruni 29 118 749. Nodarbības notiek Make-up māksas skolas telpās Rīgā, Pulkveža briežā ielā 4, 2. stāvs.

Kosmētikas interneta veikals Altamisi – www.altamisi.com.

Make-up Mākslas Skola – www.makeupmakslasskola.lv.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.