1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Jauns un pārsteidzošs: dezodorants NEO

 

Āda tavās padusēs ik dienu ir pakļauta dažādiem pārbaudījumiem. Katru reizi, kad padusēs likvidē lieko apmatojumu, tu traumē arī padušu ādu, kas ir ļoti plāna. Turklāt padusēs āda ir viena no visjūtīgākajām visā cilvēka ķermenī – tā cieš, pat berzējoties gar tavām drēbēm! Tieši tāpēc šai zonai ir nepieciešama īpaša kopšana. Izprotot tavas vajadzības, GARNIER piedāvā revolucionāru jaunumu – dezodorantu NEO. Jaunais un pārsteidzošais dezodorants NEO apvieno antiperspiranta efektivitāti ar maigu krēmu ādas kopšanai.

Kā zināms, dezodorants ir neatņemama ikdienas skaistumkopšanas sastāvdaļa, jo mēs to lietojam katru dienu. Kaut arī tas ir viens no visvairāk lietotajiem skaistumkopšanas produktiem, izrādās, pēdējais lielais jaunums dezodorantu tirgū bija vairāk kā 50 gadus atpakaļ. Toreiz – 1954. gadā tika izgudrots zīmuļveida dezodorants. Tieši tāpēc šogad GARNIER īpaši lepojas, ka var prezentēt pilnīgi jauna formāta dezodorantu. Tam ir krēmveida konsistence, kas apvieno antiperspiranta efektivitāti ar maigu krēmu ādas kopšanai. Tu uzreiz pamanīsi, cik patīkams ir jaunais NEO!

Kāpēc jaunais dezodorants NEO ir tik īpašs?

  • Jo tas ir pirmais neredzamais 48h sausā krēma dezodorants, kas aizsargā un nomierina agresijai pakļautu ādu. Jo tas satur 80% ādas kopšanas sastāvdaļu.
  • Jo tas neatstāj mitrumu padusēs, nosēdumus uz ādas un traipus uz apģērba.
  • Jo tas sniedz ādai komfortu un efektīvi aizsargā 48 stundas.
  • Jo jaunajam NEO dezodorantam ir trīs īpaši dozatori. Jaunais aplikators ir ar gludu virsmu, tāpēc netraumē ādu, jo viegli slīd pa to. Turklāt dozatori nodrošina tieši nepieciešamo produkta daudzumu. Perfekti!

NEO pieejams 5 dažādos aromātos – maigās kokvilnas, augļu ziedu, dušas svaiguma, ziedu valdzinājuma, kā arī variācijā bez smaržas.

Jaunais dezodorants NEO ir tieši tas, kas tev nepieciešams, lai tava āda padusēs būtu labi kopta un reizē arī aizsargāta!

Lai uzzinātu vairāk, ienāc www.garnier.lv/neo!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.