8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Instagram skaistuma guru, kuriem tev noteikti jāseko

 

Instagram ir viena lieliska aplikācija – tajā vari gūt iedvesmu stilam, interjeram, pašdarinātiem nieciņiem un arī skaistumam. Seko šiem profiliem, kuri regulāri publicē kopēšanas vērtas skaistumkopšanas idejas un padomus!

@patmcgrathreal

Viena no pasaules vadošajām grima māksliniecēm regulāri rada meikapu Dolce & Gabbana, Valentino, Christian Dior un citu modes namu skatēm. Viņas profilā gūsi jaunāko informāciju no skaistuma industrijas aizkulisēm!

@intothegloss

Šajā profilā gūsi iedvesmu un padomus, kas noskatīti vadošajās modes skatēs, ielu modē un aktuālākajās tendencēs.

@jinsoonchoi

Paradīze visām meitenēm, kuras fano par nagu mākslu. Modes pasaulē iecienītās manikīra meistares Jin Soon Choi darbos atspoguļojas visas varavīksnes krāsas, dažādi materiāli un ornamenti.

@barbarapalvin

Modele Barbara Palvina regulāri publicē bildes no fotosesijām un savas ikdienas. Viņa izskatās satriecoši!

@ctilburymakeup

Nu jau par leģendu kļuvusī meikapa māksliniece Šarlote Tilberija draudzējas ar Keitu Mosu, dizaineri Tomu Fordu un citiem modes industrijas smagsvariem. Savā profilā viņa publicē foto no modes skašu un fotosesiju aizkulisēm un ieteicamos produktus.

@lisaeldridgemakeup

Tieši šai meikapa māksliniecei modele Kara Delavinja uztic veidot savu ballīšu meikapu. Tāpat viņa publicē foto no Keitijas Perijas, Keiras Naitlijas, Emmas Vatsones, Kameronas Diazas un citu zvaigžņu grimēšanas procesa.

@michellefawn

Visu skaistuma blogeru blogere Mišele Fāna ar saviem skaistuma video ir iekarojusi ne tikai Youtube apmeklētāju simpātijas, bet kļuvusi neticami populāra arī ar savu Instagram profilu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.