8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tirgū pieejams inovatīvs produkts cīņai ar celulītu un taukiem

 

Franču kosmētikas zīmols Institut Esthederm radījis un nu arī Latvijas sievietēm piedāvā jaunu ķermeņa kopšanas produktu – koncentrātu cīņai ar celulītu, kuru skaistumkopšanas pasaulē pielīdzina “sportam tūbiņā”.

Šī līdzeklis no citiem produktiem, kas sola līdzīgu rezultātu, atšķiras ar to, ka aktīvie komponenti tauku šūnas iznīcina, pārvēršot enerģijā.

Estētiski skaista auguma uzturēšanai uztura speciālisti visā pasaulē uzsver kompleksas pieejas nepieciešamību. Veselīgs uzturs, fiziskas aktivitātes un dažādi kosmētikas produkti vai procedūras – jāmeklē iespējas, kā optimizēt enerģijas rezerves, ko uzņemam ar ēdienu un kas uzkrājas tauku veidā. Svarīgi ir dažādos veidos nodrošināt ātrāku enerģijas patēriņu un adekvāti izmantot liekās „enerģijas rezerves”.

Morpho control Targeted Concentrate Sublime Silhouette atjauno dabisko līdzsvaru starp tauku uzkrāšanos un to sadedzināšanu. To nodrošina rasaskrēsliņa un olīvu komplekss, kas palielina mitohondriju (enerģiju ražojošās šūnas) skaitu un aktivitāti, kas tiešā veidā palielina vajadzību pēc enerģijas un tās ražošanas. Līdz ar to taukus uzkrājošās šūnas pārvēršas par tauku sadedzinošajām šūnām.  

Turklāt šis produkts darbojas arī pēc tā lietošanas – organisms ir iemācījies pastiprināti ražot enerģiju, tāpēc svars arī pēc koncentrāta lietošanas neatjaunosies. 

Seruma sastāvā ir kofeīns, kas paātrina lipolīzi un strauji sadedzina taukus un karnitīns – kas kontrolē tauku uzkrāšanos. Atbrīvotās taukskābes tiek ātri nogādātas enerģijas ražošanai, kavējot tauku uzkrāšanos.

Minēto produktu ieteicams lietot no rīta un/vai vakarā, kā arī pirms gaidāmas intensīvas fiziskas slodzes – treniņiem.

Institut Esthederm ir vairāk nekā 35 gadu pieredze skaistumkopšanā – tas ir selektīvs augstas klases zīmols, kas piedāvā inovatīvus un ļoti efektīvus risinājumus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts8 modes tendences pavasarim
Nākamais rakstsNokļūsti uz FHM vāka!