5.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Tiek meklētas Latvijas skaistākās acis!

 

Mums visām taču ir zināms, ka Latvijas sievietes ir skaistākās pasaulē! Mēs esam tik dažādas, tik apburošas un katra no mums izceļas ar ko īpašu! Un cik daudzas no mums ir dzirdējušas komplimentus par to, cik skaistas ir tavas acis. “Sievietes skaistums neslēpjas ne apģērbā, ne figūrā, ne frizūrā. Tas ir acu mirdzumā” – teikusi slavenā aktrise, brūno acu īpašniece Odrija Hepberna. Grūti nepiekrist, vai ne? Ja arī Tu esi pasakaini skaistu acu īpašniece, laiks pieradīt to un pacīnīties par vērtīgām balvām!

Kontaktlēcu interneta veikals kontaktlecas24.lv, kas izceļas ar personisku servisu un lieliskām cenām, piedāvā tev piedalīties konkursā “Latvijas skaistākās acis”! Kas ir jādara? Viss ir ļoti vienkārši: kļūsti par Kontaktlecas24 sekotāju sociālajā tīklā Facebook facebook.com/kontaktlecas24 un pievieno savu foto ar tam paredzētās aplikācijas palīdzību! Fotogrāfijas var pievienot līdz 11/04/2014, konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 18/04/2014. Pirms tam, protams, iepazīsties ar noteikumiem! Uzvarētājus gaida lieliskas balvas: krāsainās kontaktlēcas ColourVUE, ekskluzīvā kosmētika no zīmoliem “Madara” un “Saules Fabrika”, kā arī žurnāla Cosmopolitan abonements. Tāpat pie lieliskām balvām tiks arī balsotāji!

Albina Zalikana, 2013.gada konkursa uzvarētāja.

Albina Zalkina, kas ir 2013. gadā uzvarēja konkursā, dalās savā pieredzē: “Tiešām negaidīju, ka uzvarēšu! Ieguvu daudz pozitīvu emociju. Īpaši priecājos par brīnišķīgajām balvām, kuras ar prieku izmatoju arī šodien. Meitenes, es aicinu jūs piedalīties šajā konkursā, jo  tas  aizņems vien mirkli laika, un ticiet man, Jums tiešām patiks gan dalības pieredze, gan dāvanas! Lai veicas!”

Krāsainās kontaktlēcas ColourVUE Latvijā parādījušās nesen, taču elegantas, aristokrātiskas krāsas jau  ir iekarojušas Latvijas skaistuļu sirdis. ColourVUE ir pirmās krāsainās kontaktlēcas, kuras ir tik ērtas: ieliekot tās no rīta, tu tās nejutīsi. Taču par tām tev drīzumā ar komplimentiem atgādinās draugi un kolēģi, kas apbrīnos tavu acu krāsu. Konkursa laikā izmanto iespēju kontaktlēcas iegādāties ar 45% atlaidi! Tāpat konkursa laikā īpaši izdevīgas cenas labākajiem kontaktlēcu zīmoliem, kā arī īpaši izdevīgi piedāvājumi.

Ieskaties kontaktlecas24.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDomas un pārdomas…
Nākamais rakstsKrāsu burvība