8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Cosmo.lv apmeklētājas izmēģina matu krāsu hairchalk no L‘Oréal Professionnel

 

Viena no aktuālākajām šī brīža tendencēm matu modē ir košas krāsas, kas ļauj nekavējoties piešķirt matiem izteiksmīgus akcentus un kam raksturīga īslaicīga noturība. Arī L‘Oréal Professionnel jaunums – hairchalk – ir lieliska iespēja izmēģināt ko jaunu, nekaitējot matiem un neizmantojot permanento krāsu. Piecas Cosmo.lv apmeklētājas izmēģināja L‘Oréal Professionnel hairchalk. Izlasi viņu atsauksmes!

Sindija: “Biju patīkami pārsteigta, ka biju viena no šiem 5 laimīgajiem, kam tika dota iespēja izmēģināt jauno Loreal produktu – Hairchalk! Biju iedomājusies, ka būs ”īsto” krītiņu veidā, bet konsistence bija kā matu krāsai un ieklāšana tajos bija viegla un ātra, nebija nepieciešami palīgi. Man bija iespēja izmantot Black un Garden party toņus. Izmēģinot Garden party toni, biju patīkami pārsteigta par krāsu – tāda “spēcīgi” zaļa, ar nedaudz zilu piesitienu, uz pudelītes gan norādīts tāds vairāk zils, bet tas nekas, krāsa tāpat ir ļoti efektīga un interesanta! Pavasarim – ideāla. Iesaku jums iegādāties šo produktu, ja vēlaties ko jaunu savā frizūrā, bet baidāties par iznākumu, jo šī krāsa aptuveni piecās mazgāšanas reizēs pazudīs un varēsiet par to aizmirst. Taču, ja jums ļoti iepatiksies šī krāsa, tad varēsiet iegādāties īsto matu krāsu un nokrāsot… Toņi ir tik piesātināti, spilgti un skaisti, ka šķipsna izskatās kā mākslīga. Tā kā pavasaris ir saulains, gaišs un gaisīgs, noteikti iesaku jums izmēģināt kādu no šiem toņiem, lai piešķirtu sev kādu odziņu, kā arī iekrāsotu pavasari ne tikai savā apģērbā, nadziņos un smaidā, bet arī matos!”

Endija: “Paldies par iespēju testēt L’Oréal Professionnel hairchalk- zilo un koraļļu sarkano toni! Esmu ļoti lielā sajūsmā ar šīm krāsām! Tās uzklāt tiešām ir ļoti vienkārši, krāsa nožūst nepilnas minūtes laikā un pats klāšanas process arī aizņem vien pāris sekundes. Ja toni vēlas iegūt intensīvāku, tad uz matiem ir jāuzklāj nedaudz vairāk šīs diezgan šķidrās konsistences matu krāsas/matu krīta. Tā kā mans matu pamattonis ir tumši blons, tad šīs spilgtās krāsas ļoti labi izcēlās. Koraļļu sarkanais savu toni pēc pirmās mazgāšanas reizes zaudēja pavisam nedaudz, tas kļuva nedaudz blāvāks, taču zilais pēc pirmās mazgāšanas reizes kļuva nedaudz zaļgans un blāvāks. Taču jau pēc trešās mazgāšanas reizes manos matos vairs nebija saglabājies ne sarkanais, ne zilais tonis. Manuprāt, tas ir ļoti izdevīgi, ja esi nolēmis “pielaikot” kādu no spilgtajiem toņiem pirms noturīgās matukrāsas lietošanas, vai arī, ja šo iespēju izmanto, ejot uz kādu pasākumu, vai drosmīgu foto sesiju. Vienīgais mīnuss, kas nedaudz mani sarūgtināja, mati kļuva sausi un pat cieti. Kā arī matus ķemmējot, krāsa nedaudz izbalēja un tonis vairs nesaglabājās tik spilgts. Taču, par spīti tam, es esmu sajūsmā par šo iespēju, šie šķidrie matu krītiņi ir fantastiska iespēja iegūt drosmīgu aksesuāru uz pāris dienām! Kā nākamo pirkumu esmu ieplānojusi iegādāties arī pārējos piedāvātos toņus no L’Oréal Professionnel hairchalk! Starp citu, šo krāsu var izmantot arī vīriešiem, iekrāsojot matus spilgtajās krāsās pirms došanās un kopīgu pavasara foto sesiju!”

Santa: “Matu krāsa L’Oréal Professionnel hairchalk dzīvē ir košāka nekā fotogrāfijā, kā arī tā izskatās efektīgāk. Lai iekrāsotu vienu šķipsnu, pagāja aptuveni 5 minūtes. Gariem matiem, lai vienmērīgi ieklātu matu krāsu visā šķipsnas garumā, vajadzēja diezgan daudz krāsas, kā arī noteikti vajag izmantot cimdus, citādi sanāk nokrāsot arī rokas. Pēc smaržas matu krāsa atgādināja guaša krāsas. Iekrāsotie mati palika sausi, tādēļ izlaisti mati ātrāk savēlās un biežāk bija jāķemmē. No maniem matiem krāsa izmazgājās aptuveni 2 nedēļu laikā (mazgājot matus katru dienu vai katru otro dienu un iekrāsoto šķipsnu īpaši neberzējot).”

 

 

 

 

Ieva: “Paldies par iespēju izmēģināt First Date Violet un Garden Party matu grima paraugus. Pirmie iespaidi ir pozitīvi, labas atsauksmes no draugiem, radiem un kolēģiem. Manuprāt, neparocīga ir grima ieklāšana, kā arī manā gadījumā ieklāto matu grimu pēc pirmās mazgāšanas uzreiz nevarēja izmazgāt. Savukārt biju patīkami pārsteigta, ka izteikti lillā šķipsnas kļuva rozīgas.”

 

 

 

 

 

Marta: “Bija prieks izmēģināt ko jaunu. L’Oréal Professionnel hairchalk ir pavisam vienkārši lietot. To var izdarīt ātri un viegli – piecās minūtēs. Man krāsa pavisam izmazgājās ar trešo reizi. Domāju, ka šis ir labs produkts, jo tam nav nepatīkams aromāts. Domāju, ka pusaudži noteikti labāk lietotu šādu krāsu, nekā citas parastās matu krāsas.”

Produkts piemērots gan gaišiem, gan tumšiem pamattoņiem, ļaujot piešķirt matiem gan spilgtus, gan elegantus akcentus. Hairchalk toņu paleti veido 5 drosmīgi (rozā, violetais, zilais, zaļais, koraļļu sarkanais) un 3 izsmalcināti (bronzas, kafijas un melnais) toņi. Līdzeklis ir viegli uzklājams un pilnībā nožūst 30 līdz 60 sekunžu laikā, tādēļ nesmērē apģērbu. No krāsas iespējams atbrīvoties, izmazgājot matus ar šampūnu. Vidēji nepieciešamas tikai divas līdz piecas matu mazgāšanas reizes atkarībā no matu jutīguma pakāpes, krāsas un struktūras. Produkts pieejams ekskluzīvi L’Oréal Professionnel salonos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.