11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Piedalies konkursā un laimē ekskluzīvas dāvanas no L’Oréal Paris!

 

Ja arī tu ikdienā krāso savus matus, tad noteikti jau esi pazīstama ar lielisko matu krāsu Casting Creme Gloss no L’Oréal Paris. Lietojot šo krāsu, tavi mati iegūs izsmalcinātu toni, turklāt kļūs apbrīnojami maigi un spoži. Ir pienācis laiks to parādīt citiem un laimēt ekskluzīvas dāvanas no L’Oréal Paris!

Kas tev ir jādara?
1. Ienāc L’Oréal Paris interneta lapas sadaļā www.loreal-paris.lv/ccg;  
2. Iesūti savu bildi, kurā redzami tavi brīnišķīgie mati;
3. Ar saviem vārdiem pabeidzot teikumu: “Mani mati ar Casting Creme Gloss…”;
4. Dalies ar savu stāstu un attēlu ar citiem, izmantojot e-pastu, Facebook, Twitter vai Pinterest kontu un lieta darīta!
Klikšķini www.loreal-paris.lv/ccg jau tagad, jo konkurss ir sācies!
Konkurss notiek no 16.09. līdz 15.10.

Katru nedēļu tiks izvēlēti pieci uzvarētāji, pa vienam no piecu nokrāsu kategorijām: šokolādes, braunija, ķiršu, karameles un vaniļas. Nedēļas uzvarētāji kā balvu saņems: šokolādes piezīmju grāmatu, Casting Crème Gloss firmas šokolādi un L’Oréal Paris dāvanu komplektu.
Kampaņas beigās no visiem nedēļas uzvarētājiem tiks izvēlēti 5 galvenie uzvarētāji, kas tiks uzaicināti uz Casting ballīti ar fotosesiju, kā arī make-up un matu stila ekspertiem! Iespējams, tieši tu būsi viena no piecām laimīgajām konkursa uzvarētājām, tāpēc nelaid garām savu iespēju!

“Casting Crème Gloss” ir matu krāsa bez amonjaka. Tā vienlaikus gan optimāli maskē pirmo sirmo matu parādīšanos, gan nodrošina bagātīgu toni un izcilu spīdumu. “Casting Crème Gloss” ir jaunākās paaudzes tonējošā matu krāsa, kurā izmantota inovatīva tehnoloģija, kas nodrošina krāsas noturību līdz pat 28 mazgāšanas reizēm.

“Casting Crème Gloss” netekošā krēmveida formula ir bagātināta ar patentētu matu balzama kompleksu. Tas palīdz aizsargāt matu šķiedras gan no iekšpuses, gan no ārpuses, tāpēc mati ir maigi kā atlass. Pēc matu krāsošanas jaunais balzams, kas bagātināts ar peru pieniņu, padara krāsu dzīvīgāku un piešķir tai mirdzošu spīdumu. Tā kā “Casting Crème Gloss” formula nesatur amonjaku, tai nepiemīt nepatīkams aromāts, gluži pretēji — krāsas maigās smaržas dēļ krāsošana ir veids, kā sevi palutināt!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.