8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Zināmas L’Oréal Paris Casting Creme Gloss konkursa uzvarētājas!

 

No visām konkursa finālistēm žūrija izvēlējusies piecas laimīgās konkursa uzvarētājas, kuras tiks pie fantastiskām dāvanām! Uzzini, kuras piecas meitenes tiks ielūgtas uz ekskluzīvu Tasty Casting Party – ballīti, kurā netrūks saldumu, prieka un skaistuma!

7.novembrī ļauties grima mākslinieku un frizieru prasmīgajām rokām tiek aicinātas šīs piecas laimīgās meitenes:

Apsveicam visas konkursa uzvarētājas! Pēc tam, kad meitenes būs izbaudījušas grima mākslinieku un frizieru rūpes, viņas saņems arī brīnišķīgu fotosesiju un dāvanas no L’Oréal Paris.

Paldies visām meitenēm, kas piedalījās L’Oréal Paris Casting Creme Gloss konkursā! Aplūkojot konkursam iesūtītās fotogrāfijas adresē www.loreal-paris.lv/ccg, mēs vēlreiz un vēlreiz pārliecināmies: sievietes skaistākā rota ir viņas mati!

“Casting Crème Gloss” ir matu krāsa bez amonjaka. Tā vienlaikus gan optimāli maskē pirmo sirmo matu parādīšanos, gan nodrošina bagātīgu toni un izcilu spīdumu. “Casting Crème Gloss” ir jaunākās paaudzes tonējošā matu krāsa, kurā izmantota inovatīva tehnoloģija, kas nodrošina krāsas noturību līdz pat 28 mazgāšanas reizēm.

“Casting Crème Gloss” netekošā krēmveida formula ir bagātināta ar patentētu matu balzama kompleksu. Tas palīdz aizsargāt matu šķiedras gan no iekšpuses, gan no ārpuses, tāpēc mati ir maigi kā atlass. Pēc matu krāsošanas jaunais balzams, kas bagātināts ar peru pieniņu, padara krāsu dzīvīgāku un piešķir tai mirdzošu spīdumu. Tā kā “Casting Crème Gloss” formula nesatur amonjaku, tai nepiemīt nepatīkams aromāts, gluži pretēji — krāsas maigās smaržas dēļ krāsošana ir veids, kā sevi palutināt!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.