15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Madara nāk klajā ar jaunu līniju – Superseed

 

Jaunākās pasaules tendences turpinās arī organiskās kosmētikas segmentā. SUPERSEED – trīs dažādu sauso eļļu esenču līnija. Katrs no šiem koncentrātiem radīts no 8 līdz 10 rūpīgi atlasītām ogu, augļu un dārzeņu sēkliņu eļļām un pārbaudīts MÁDARA laboratorijās, lai iedarbotos uz dziļākajiem ādas šūnu līmeņiem un nodrošinātu vēl skaistāku ādas izskatu.

Arktiskajām ogām un ziemeļu augiem ir smalkas sēkliņas, kas satur 1‑5 % eļļas. Šis neticami mazais eļļas daudzums tiek ekstraktēts, izmantojot auksto spiešanas metodi, tāpēc tiek iegūti reti dabīgie lipīdi ar unikālu sastāvu. In vitro un in vivo pētījumi apstiprina, ka sēklu eļļas pozitīvi iedarbojas uz ādas priekšlaicīgas novecošanās cēloņiem kā pārmērīgs mitruma zudums, apkārtējās vides stress un UV staru bojājumi.

SUPERSEED eļļu serumi ir izstrādāti, balstoties uz katras eļļas lipo-ķīmisko sastāvu un īpašību rūpīgu analīzi un izpēti. Ir meklētas visefektīvākās kombinācijas, lai uzlabotu sausas, blāvas un novecojušas ādas stāvokli. SUPERSEED eļļas piešķir „sausas” ādas sajūtu. Kad šīs sausās eļļas tiek uzklātas uz ādas, tās ātri absorbējas virsējā slānī (epidermā), un āda kļūst patīkami maiga, nevis nepatīkami lipīga.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.