6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Līdzeklis matu sakņu ietonēšanai COLOR WOW root cover up

 

Color Wow ir izstrādājuši Gaila Federiči (Gail Federici) un Džons Frīda (John Frieda), godalgota matu meistaru komanda, kas radījusi vairākas nozarē atzītas produktu līnijas, kas novērš matu pūkošanos un sniedz perfektāko blondo toni. Color Wow komandai bija visi priekšnoteikumi, lai radītu novatoriskākos, unikālākos un efektīvākos produktu piedāvājumus, kas atrisina iepriekš vēl neapmierinātas pircēju vajadzības.

Lai izstrādātu unikālo Color Wow Root Cover Up līdzekli matu sakņu ietonēšanai, bija nepieciešami veseli trīs gadi. Augsto tehnoloģiju sastāvs ir patiess sasniegums un nozīmīgs solis uz priekšu tehnoloģiju jomā. Tādejādi Root Cover Up ne tikai notušē ataugušās, sirmās matu saknes; tas ir arī vienīgais produkts, kas var likt tumšām matu saknēm izskatīties gaišām – nelietojot ūdeņraža pārskābi!

Gadu gaitā ir bijuši daudzi produkti, kas pieteikuši sevi ar spēju atrisināt nevēlamo matu sakņu problēmu. Tomēr vēl nevienam no tiem līdz šim nav izdevies pilnībā apmierināt pircēju vajadzības. Domājiet par to šādi… bija tālruņi, tagad ir viedtālruņi. Bija matu saknes notušējoši līdzekļi…tagad ir Color Wow.

Daudzi konkurējošie matu saknes maskējošie līdzekļi ir lipīgi, vaskaini, tie padara matus blāvus, veido plēksnes, izžūst vai rada nekārtīgu iespaidu. Pēc uzklāšanas tie neizskatās vai nešķiet dabiski. Color Wow minerālu pūdera sastāvā ir tik daudz dažādu pigmentu katrā tonī, ka tas nevainojami saplūst ar matiem. Nav iespējams noteikt, ka kaut kas pārklāj matu saknes. Turklāt tas satur arī gaismu atstarojošas daļiņas, tāpēc mati spīd kā dabīgie.

ĪPAŠĪBAS
• Revolucionārs sastāvs, kas maina spēles noteikumus;
• Unikālais minerālu pūderis nemanāmi apslēpj nepievilcīgās, ataugušās matu saknes;
• Visi seši daudzdimensiju toņi pilnībā nomaskē sirmos matus;
• Blondie toņi pārklāj un padara gaišākas tumšās matu saknes balinātiem un šķipsnās krāsotiem matiem, turklāt nelietojot ūdeņraža pārskābi; agrāk neko tādu nav izdevies sasniegt;
• Ar birstīti uzklājamais pūderis acumirklī pielīp matiem, nekļūstot lipīgs vai taukains;
• Sniedz telpisku mirdzumu, kas izskatās dabiski;
• Ūdens noturīgs; saglabājas līdz nākamajai matu mazgāšanas reizei ar šampūnu;
• Vasku un krāsvielas nesaturošo sastāvu var lietot arī grūtnieces;
• Pieejami seši toņi: platīnblonds, blonds, gaišbrūns, vidēji brūns, tumšbrūns, melns;
• Katrs tonis satur dažādus pigmentus un atstarojošās daļiņas, lai nevainojami sajauktos ar dažādajām matu krāsu toņu niansēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.