12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Mazo sēkliņu lielais spēks

 

Līdz ar pavasari un dabas mošanos kompānija AVON Latvijas tirgū piedāvā jaunu ādas kopšanas līniju Nutra Effects. Tajā ietilpst 5 jauni krēmi ar Active Seed kompleksu – čia, granātābola vai strelīcijas sēklām, kā arī vitamīniem, minerālvielām, antioksidantiem, Omega 3 un Omega 6 taukskābēm.

Produkti ir glīti noformēti ar atšķirīgas krāsas svītrām. Gaiši zilā apzīmē mitrinošo krēmu. Tas sniedz 24 stundu ilgu mitrinošu iedarbību un ir piemērots ādai ar noslieci uz sausumu. Zaļa svītra uz produkta apzīmē līdzsvarojošo krēmu, kas ir īpaši piemērots taukainai un kombinēta tipa ādai ar palielinātām porām. Šo izmēģināja arī Cosmo, un iespaidi ir vislabākie. Krēmam ir ļoti viegla tekstūra, tas patīkami klājas, labi iesūcas un mitrina, neatstājot spīdumu. Āda šķiet matēta, bet nekādā gadījumā ne sausa. Uz šī krēma lieliski klājas make-up, un seja nesāk spīdēt visas dienas garumā.

Šo pašu krēmu var lietot arī vakarā, bet tikpat labi var pamēģināt kādu citu no jaunās sērijas. Piemēram, mitrinošo, vai arī, ja nepieciešams, kādu pret ādas novecošanos. Tādi šajā sērijā ir divi. Viens, apzīmēts ar violetu svītru, ir paredzēts sievietēm pēc 35 gadu vecuma. Tas iedarbojas pret pirmajām krunciņām un nevienmērīgu ādas toni. Otrs, ar tumši sarkanu svītru, noderēs sievietēm pēc 45 – tas spēj tikt galā jau ar dziļākām grumbām, pigmenta plankumiem un tvirtuma zudumu. Radot jauno Nutra Effects līniju, Avon ir padomājis arī par sievietēm ar pelēcīgu un nogurušu ādu, kāda jau tā mēdz būt pavasarī pēc drūmas ziemas. Šis ar dzeltenīgi oranžo svītru marķētais produkts atjauno ādas mirdzumu un padara to svaigu un veselīgu.

Patīkami, ka neviens no jaunās sērijas krēmiem nesatur parabēnus un krāsvielas, visi ir pārbaudīti pret alerģijām un piemēroti arī jutīgai ādai. To SPF vairējas no 15 līdz 20.

Kā redzams, mazajām čia, granātābola un strelīcijas sēkliņām patiesi piemīt milzu spēks!

Jautā savai AVON Konsultantei!

www.avon.lv

 

Teksts: Ulla Vaite

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.