5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Svārku mode vasarā: Ko šovasar valkā stilīgas sievietes?

 

Vasaras plāns: aizmirst par zeķubiksēm, valkāt skaistus svārkus un demonstrēt slaidās kājiņas… Kādus svārkus šovasar izvēlēties?

Ar bārkstīm

Svārki, kurus rotā garas bārkstis, ir lielisks risinājums, kad gribas pārsteigt apkārtējos. Kamēr tu stāvi, tie izskatās pēc vienkāršiem midi stila svārkiem, kad tu sāc iet, bārkstis sāk lidināties uz visām pusēm, skatam atklājot tavas skaistās kājas. Stilīgi un atmiņā paliekoši!

Mini svārki

Nosauksim šos svārkus par „vasaras garderobes pavēlnieci”. Tieši šie svārki guļ skapī deviņus gada mēnešus, un arī vasarā var gadīties tos ne pārāk bieži uzvilkt. Maini šo situāciju, jo mini svārki šovasar ir modē! Materiāls pat nav svarīgs, lai gan īpaši akcentēti tiek džinsa un samta veidojumi.

Svārki ar volāniem

Volāni šovasar ir visur: kleitās, blūzēs, peldkostīmos un, protams, arī svārkos. Īsi vai gari svārki – nav svarīgi. Galvenais, lai ir vairāk lielu volānu. Modē ir daudzkārtaini un kupli svārki spāņu stilā.

Plisēti svārki

Šie svārki jau otro sezonu ieņem goda vietu sievietes garderobē, un šķiet, ka nepazudīs arī rudenī. Krāsa un raksts nav svarīgs. Svarīgi ir tas, ka šie svārki izskatās viegli un sievišķīgi.

Svārki ar šķēlumu

Gribi mazliet pakacināt vīriešus? Uzvelc uz randiņu pieguļošus svārkus ar dziļu šķēlumu. Neviens dekoltē nespēs tik gaumīgi izrādīt tavu seksualitāti, kā šāda veida svārki.

Caurredzami svārki

Esi gatava drosmīgiem eksperimentiem? Tikko mēs iemācījāmies skaisti valkāt caurredzamas blūzes, kā šī tendence pārcēlās uz svārku daļu. Izskatās iespaidīgi un pat ne vulgāri.

Svārki no krāsainas ādas

Ādas svārki atkal ir uzmanības centrā. Ja iepriekšējās sezonās modē bija melni ādas zīmuļsvārki, tad vasarā krāsas ir sulīgākas – sarkani, zili, zaļi un bordo.

 

Foto: Pinterest.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.