0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pavasarīga produktu izlase no LUSH

 

Kas gan ir tas, kas padara jūsu matus neatkārtojamus? LUSH zina atbildi, un tajā ir vērts ieklausīties. Tieši tādēļ piedāvājam ielūkoties pavasarīgi krāsainā matu kopšanas produktu izlasē, kas palīdzēs rūpēties par matiem kā jaunajā pavasara sezonā, tā arī visu cauru gadu. Laiks palutināt sevi!

Jason and the Argan oil cietais šampūns
Esi stiprāku, mirdzošāku un mīkstāku matu meklējumos? Pamēģini šo šampūni, kurš piepildīts ar argāna eļļu un smaržo kā Rose Jam vannas putas un dušas želeja. Argāna eļļa, kompinācijā ar glicerīnu, padara matus patīkami mīkstus un mirdzošus. Šampūns ir papildināts ar atjaunojošo rožu absolūtu un eļļu, lai līdzsvarotu galvas ādu un smalkus matus pārvērstu spēcīgos un skaistos matos. 

Jumping Juniper cietais šampūns
Jumping Juniper ir paredzēts taukainiem matiem. Šis šampūns satur ēteriskās eļļas no vīnogām, kas paredzēta taukainai ādai. Tas satur arī lavandu, citronu un laimu, kas atsvaidzina un tonizē galvas ādu. 

Seanik cietais šampūns
Šampūna sastāvā Īru aļģu uzlējums un nori jūras zāles, kas padara šampūna uzklāšanu krēmīgu, savukārt pašus matus – super mīkstus! Savukārt pievienotais jūras sāls piedod matiem apjomu un tonizē galvas ādu. Tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka šis jasmīnu, apelsīnu un mimozas šampūns ir viens no populārākajiem! Lietošana: uzklāt mitriem matiem, saputot, pamasēt ar pirkstu galiņiem, rūpīgi noskalot ar ūdeni.

Braziliant cietais šampūns
Iegūsti superrrrīgus matus, lietojot šo šampūnu, kurš atgādina karsto Brazīlijas sauli! Svaigi apelsīni ir galvenā šī šampūna sastāvdaļa, jo apelsīni ir bagātīgi ar barojošām vielām, kas padara matus super-spīdīgus! Andiroba eļļa matus ļoti labi mitrina, tāpēc šis šampūns derēs visiem, kuru mati ir čirkaini vai Afro-Karību tipa mati! Mēs šampūnam pievienojām arī ilang-ilang eļļu un saldo apelsīnu eļļu, lai tu smaržotu kā tikko iznācis no tropu mežiem!

Honey I Washed My Hair cietais šampūns
Garda karameļu smarža pavada tos, kuri lieto šo sīrupaini saldo šampūna gabaliņu! Visi atskatīsies uz tevi vien! Medus jau izsenis ir zināms, ka matiem piešķir mīkstāku tekstūru un mirdzumu. Lai šis tu liktu visiem atskatītes, kas tik jauki smaržo, mēs esam pievienojuši šampūnam saldo savvaļas apelsīnu un bergamotes eļļu, kuras uzlabos arī tavu garastāvokli!

Karma Komba cietais šampūns
Šampūns ar patīkamu aromātu un pačūlijas eļļu izcili attīra matus un galvas ādu. Saldo apelsīnu eļļa un priežu eļļa stimulē asinsriti, savukārt elemi eļļa palīdz tikt galā ar matiem, kuri pinkojas! Īstais iemesls, kāpēc tika radīts Karmas šampūns? Lai jūsu matiem piešķirtu viselegantāko aromātu! Lietošana: uzklāt mitriem matiem, saputot, pamasēt ar pirkstu galiņiem, rūpīgi noskalot ar ūdeni.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.