6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Philips Lumea fotoepilators: gluda āda bez sāpēm ar līdz pat 2 mēnešu efektu!

 

Vasaras sezonai tuvojoties, Philips piedāvā iespēju izmēģināt Lumea fotoepilatoru 101 dienu! Ja ierīce neatbildīs Tavām kvalitātes prasībām, varēsi atdot ierīci un saņemt atpakaļ samaksāto naudu. Vairāk par akciju.

Iepazīstinām – Philips Lumea Precision Plus fotoepilators ar intensīvi pulsējošās gaismas tehnoloģiju! Šī gaisma maigi likvidē pat vismazākos matiņus. Atbrīvošanās process no liekajiem matiņiem mājas apstākļos tiek uzlabots, lietojot ierīci, kas līdz pat 2 mēnešiem nodrošina īpaši gludu ādu – VISUR!

Kas ir Philips Lumea?
Lumea ir fotoepilators, kas aprīkots ar IPL (Intense Pulsed Light) jeb intensīvi pulsējošās gaismas tehnoloģiju. Šis ir skaistumkopšanas salonos plaši izplatīts paņēmiens nevēlamo matiņu likvidēšanai. Philips Lumea ierīcē šī inovatīvā un izsmalcinātā matiņu likvidēšanas tehnoloģija, kuras pamatā ir maigu un nesāpīgu gaismas impulsu izmantošana, pielāgota drošai un efektīvai lietošanai mājas apstākļos.

VIDEO

Kā Lumea darbojas?
Lumea fotoepilators raida saudzīgus gaismas impulsus matiņa saknei. Šie efektīvie gaismas impulsi stimulē matiņa saknes pāreju miera fāzē. Tādējādi matiņš pats izkrīt, un tiek kavēta tā atkārtota augšana. Iebūvētais gaismas filtrs garantē drošu un efektīvu ādas apstrādi mājas apstākļos.

Kādas ir Lumea priekšrocības?

  • Bez sāpēm, bez ieaugušiem matiņiem, lieka apsārtuma un pigmentācijas.
  • Dari, kad un kur vēlies, – nav jāplāno pieraksts skaistumkopšanas salonā, jo Lumea fotoepilators ir paredzēts drošai lietošanai mājās.
  • Nav nepieciešamas rezerves daļas – ne lampas, ne želejas, kas laika gaitā bieži vien palielina kopējās izmaksas citu zīmolu līdzīgām ierīcēm.
  • 5 gadu darbmūžs (apstrādājot visu ķermeni ar augstāko noregulējumu).

Vai Lumea ir Tev piemērota?
Philips Lumea ir pieci gaismas noregulējumi saudzīgai, bet efektīvai apstrādei atkarībā no ādas (balta, gaiša, gaiši brūna, brūna, tumši brūna) un dabīgās matu (tumši blondi, brūni un melni) krāsas. Lūdzu, ņem vērā, ka ierīce nedarbojas uz dabiski gaiši blondiem, rudiem, pelēkiem vai sirmiem matiem. To nav ieteicams izmantot arī sievietēm ar ļoti tumšu ādu.

Kurām ķermeņa zonām Lumea ir paredzēta?

Droši lieto Lumea, lai likvidētu matiņus uz ķermeņa (kājām, padusēs, bikini zonā, uz vēdera un rokām) un sejas** (augšlūpas, zoda, vaigiem).

**Tikai tos Lumea modeļus, kas paredzēti sejai.

Vēl vairāk par Philips Lumea uzzini www.philips.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.