8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Tenderly Promise – jauns aromāts Pasaules Bērnības fonda atbalstam

 

Skaistumkopšanas kompānija Oriflame ir uzsākusi īpašu sadarbību ar Pasaules Bērnības fondu, ko pārstāv Viņas Karaliskā Augstība Zviedrijas princese Madlēna. Kompānija ir izstrādājusi jaunu aromātu Tenderly Promise, un par katru pārdoto flakonu tiks ziedos Pasaules Bērnības fondam ar mērķi savākt vairāk nekā 1 miljonu eiro.

Mērķis ir palīdzēt bērniem, kuri ir atstāti novārtā, kuri ir pakļauti vardarbībai un izmantošanai, kuri ir palikuši vieni, lai viņiem būtu laimīgāka, veselīgāka bērnība, pilna ar sapņiem un labākas nākotnes iespējām. 

Tenderly Promise kā brīnišķīgu, jaunu variāciju ļoti populārajam Tenderly tualetes ūdenim radījusi franču parfimēre Emīlija Kopermane (Emilie Coppermann), kura ir tikpat aizrautīga par aromātiem un sapņiem, kā Oriflame. Ejot uz sapni par parfimēres darbu jau kopš mazotnes un būdama mīloša četru bērnu māte, Emīlija uzreiz iesaistījās idejā radīt aromātu Pasaules Bērnības fonda atbalstam, lai sniegtu laimīgāku bērnību visneaizsargātākajiem bērniem mūsu sabiedrībā. 

Aromāta iedvesma bija ideja par nevainīgu bērnības mirkli, bērniem, kuri bezrūpīgā priekā skrien caur aromātisku dārzu pie mīlošas mammas, kura tos apņem siltā un drošā apskāvienā. Skaists un vienkāršs mirklis – mirklis, kuru vajadzētu piedzīvot ikvienam bērnam, taču daudzi diemžēl par to nevar pat sapņot. 

Tenderly Promise ir elegants balto ziedu aromāts, kas ir veltījums patiesai mīlestībai. Aromāts atklājas ar dzirkstošiem citroniem, persika ziediem un rozā pipariem, kas atsauc atmiņā bērnu smieklu brīnišķīgo skaņu. Sirdsnošu elegantā buķete pauž sievišķīgu eleganci ar krēmīgu karalisko balto liliju, jauko maijpuķīti un peoniju. Noslēgumā aromāts sniedz siltu, maigu glāstu ar valdzinošu sandalkoku un piesātinātu muskusu. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.