6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Max Factor Colour Elixir Boutique

 

Krāsu intensificējošais balzams ir Max Factor jaunākā inovācija lūpu kosmētikā. Pievienojies Colour Elixir Boutique, tas aptver visu krāsu intensitātes spektru, sākot no izmeklēta spīduma līdz īpaši košiem toņiem!

Veidojot krāsas intensitāti ar katru nākamo kārtu, krāsu intensificējošais balzams ļauj panākt nevainojamu toņu transformāciju, ierindojoties starp lūpu balzamiem un spilgtām lūpu krāsām. Pieejami pieci dažādi toņi.

Mitrinošs balzams: Colour Elixir Boutique satur vairāk nekā 70% okluzīvo (izolējošo) un mīkstinošo vielu. Okluzīvi ir vielas, kas veido dabisku barjeru uz lūpām un palīdz ādai saglabāt tās dabisko mitrumu. Balzamā iekļauts arī mango sviests, karitē koka sviests un kakao sviests, lai lūpas tiktu barotas, mitrinātas un izlīdzinātas.

Krāsas intensitāte: Elixir krāsu intensificējošais balzams satur īpaši smalkas vizlas daļiņas, tāpēc spēj nodrošināt toni, kas pakāpeniski transformējas, precīzi klājas un rada lielisku rezultātu. Plānās vizlas daļiņas ļauj uzklāt balzamu lūpām ārkārtīgi plānā kārtā, tāpēc ar katru nākamo slāni balzams klājas gludi un efektīvi. Vizlas daļiņas liek arī gaismai labāk atspīdēt krāsas pigmentos, padarot toni intensīvāku.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.