8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Bio-Oil eļļa – tavas ādas skaistumam

 

Bio-Oil ir īpašs ādas kopšanas līdzeklis, kura sastāvs palīdz uzlabot rētu, striju un nevienmērīgas ādas krāsas izskatu. Tā unikāla formula ar inovatīvo sastāvdaļu PurCellin Oil™ ir arī ļoti iedarbīga, lietojot uz novecojošas vai dehidrētas ādas. Kopš 2002. gada Bio Oil ir ieguvis 224 ādas kopšanas balvas un ir kļuvis par pārdošanas līderi 18 valstīs.

Rētas

Palīdz uzlabot gan jaunu gan vecu rētu izskatu.

Strijas

Sastāvs palīdz mazināt striju rašanās iespējamību grūtniecības, straujas pusaudžu augšanas un ātras ķermeņa masas palielināšanās laikā. Palīdz uzlabot esošo striju izskatu.

Nevienmerīga ādas krāsa

Palīdz uzlabot hormonu līmeņa svārstību, ādu balinošu līdzekļu lietošanas vai pārāk intensīvas saules staru iedarbības izraisītus pigmentācijas plankumu un ādas defektu izskatu.

Novecojoša āda

Palīdz izlīdzināt un tonizēt novecojošas sejas un ķermeņa ādas grumbas.

Dehidrēta āda

Palīdz atjaunot ekstremālu laikapstākļu, ķīmiskas vielas saturoša ūdens, biežas vannošanās un sausinošās centrālapkures vai gaisa kondicionētāju ietekmē zaudētos ādas dabisko taukvielu krājumus.

PRODUKTA SASTĀVS

  • Bio-Oil sastāvā ir apvienoti uz eļļas bāzes suspendēti augu ekstrakti un vitamīni.
  • Eļļa, bez skābekļa klātbūtnes, ļauj augu ekstraktiem un vitamīniem, saglabāt savas vislabākās īpašības.
  • Tā satur inovatīvo sastāvdaļu – PurCellin Oil™, kas pilnībā maina sastāva kopējo konsistenci, padarot to vieglu un beztaukainu, kā arī nodrošinot augu ekstraktu vērtīgo vielu un vitamīnu ātru uzsūkšanos.

Galvenās sastāvdaļas:

VITAMĪNS A

Vitamīns A stimulē kolagēna veidošanos un ādas atjaunošanos, palīdzot palielināt tās elastību un uzlabot ādas tekstūru un toni.

VITAMĪNS E

Visplašāk izmantotais antioksidants ādas kopšanas produktos, E vitamīns palīdz uzturēt veselīgu ādas izskatu, aizsargājot to no brīvo radikāļu negatīvās ietekmes, kas izraisa ādas bojājumus un priekšlaicīgu novecošanos. E vitamīns arī palielina mitruma saturu epidermā, padarot ādu maigu, gludu un elastīgu.

KLIŅĢERĪŠU EĻĻA

Kliņģerīšu eļļai ir šūnu reģenerācijas ietekme, to var izmantot, lai ārstētu jutīgu, bojātu vai saulē apdegušu ādu. Tas samazina iekaisumu, un to var izmantot, lai ārstētu nelielas ādas infekcijas, izsitumus un virspusēju kairinājumu.

LAVANDAS EĻĻA

Lavandas eļļa ir pazīstama ar savām ādas uzlabošanas īpašībām, tā nomierina ādu un darbojas arī kā dabisks antiseptiķis.

ROZMARĪNA EĻĻA

Palīdz nostiprināt un uzlabot ādu, tai arī ir nomierinošas īpašības un vieglais antiseptiskais efekts.

KUMELĪŠU EĻĻA

Kumelīšu eļļai ir pretiekaisuma iedarbība, kas nomierina ādu, un ir īpaši labvēlīga jutīgai ādai.

PURCELLIN OIL™

PurCellin Oil ™ šķidrina Bio-Oil® sastāvu. Tādēļ tas viegli uzsūcas un palīdz, tā galvenajām sastāvdaļām – A un E vitamīnam, kā arī dabiskajām kliņģerītes, lavandas, rozmarīna un kumelītes eļļām, nonākt īstajā vietā.

PurCellin Oil™ veido uz ādas plānu aizsargslāni, kurš nav taukains vai lipīgs.

Tās darbojas kā mīkstinātājs, padarot ādu maigu, gludu un elastīgu. Tās arī palīdz uzturēt dabisko ādas spēju iztvaicēt ūdeni, ļauj tai elpot un uzturēt savu normālo fizioloģisko stāvokli.

Klikšķini te un līdz 17.augustam piesakies izmēģināt Bio-Oil eļļu!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.