10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

The One Instant Extensions skropstu tuša no Oriflame

 

Jaunā The ONE Instant Extensions pagarinošā skropstu tuša uzreiz pagarina skropstas bez mākslīgo skropstu pieaudzēšanas vai pielīmēšanas. Inovatīvā spirālveida birstīte un tušas formula ar mikrošķiedrām padara skropstas par veseliem 6mm jeb 74%* garākas!

Garas skropstas – tās iegūt var pavisam vienkārši un ātri! Ekstrēmi pagarinošā tuša sniedz satriecošus rezultātus jau ar pirmo uzklāšanas kārtu**, pateicoties inovatīvajai spirālveida birstītei un formulai ar elastīgām mikrošķiedrām. Sapnis par neatkārtojami izteiksmīgu skatienu tagad ir realitāte. Ar jauno The ONE Instant Extenstions pagarinošo skropstu tušu vairs nav jāmeklē kompromisi, jo, ieguldot minimālas pūles un nedaudz laika, bez skaistumkopšanas salona apmeklējuma un dārgām procedūrām tu iegūsi satriecošu rezultātu – bezgalīgi garas, brīnišķīgi valdzinošas skropstas. 

Inovatīvā birstīte
Oriflame speciālisti The ONE Instant Extensions pagarinošajai skropstu tušai ir radījuši unikālu, revolucionāru spirālveida birstīti, kas ļauj paņemt optimālu tušas daudzumu un ar vienu kustību noklāj visas skropstas, lai iegūtu satriecošu rezultātu. Spirālveida birstīte ir īpaši izstrādāta, lai radītu mākslīgo skropstu efektu, palīdzot radīt ekstrēmu, pamanāmu garumu. Katrs sariņš atdala skropstas, lai tās vienmērīgi noklātu, savukārt rezervuārs, kas izveidojies spirālveida formas dēļ, uzkrāj tušu, lai liktu skropstām izskatīties garākām un valdzinošām jau ar pirmo kārtu. 

Unikāla formula
Inovatīvā tušas formula satur unikālas 4 mm mikrošķiedras, kas sniedz skropstām neatkārtojamu pagarinājumu par 74%. Ar katru birstītes kustību šķiedras rada arvien lielāku un lielāku garumu, radot mākslīgo skropstu efektu. Izstrādāta, lai radītu skaistumkopšanas salonā pieaudzētu skropstu efektu, tušas formula satur 4 mm mikrošķiedras, kas, uzklājot tušu, pieķeras pie skropstām. Ja šķiedras atrodas vertikāli, tās piestiprinās skropstu galiņiem, tās pagarinot un radot nepārspējamu efektu. 

* Klīniskā testa rezultāti salīdzinājumā ar skropstām bez kosmētikas. 
** Lietotāju testa rezultāti ar 103 sieviešu piedalīšanos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.