6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Cosmo.lv apmeklētājas izmēģina Bio-Oil

 

Bio-Oil ir īpašs ādas kopšanas līdzeklis, kura sastāvs palīdz uzlabot rētu, striju un nevienmērīgas ādas krāsas izskatu. Tā unikāla formula ar inovatīvo sastāvdaļu PurCellin Oil™ ir arī ļoti iedarbīga, lietojot uz novecojošas vai dehidrētas ādas. Vairākām Cosmo.lv apmeklētājām devām iespēju izmēģināt Bio-Oil. Izlsi pirmās atsauksmes!

Sanita: “Eļļu lietošana skaistumkopšanā īsti nav man, tādēļ iepriekš baidījos arī šo izslavēto eļļu iegādāties, kaut vairākas reizes to biju turējusi rokās. Ļoti patīk tās aromāts. Un tā tiešām nav tāda eļļa, kādas biju lietojusi iepriekš. Šī vairāk atgādināja kaut ko no tā klāsta, ko bērnībā atradu mammas plauktiņā, tai nezinot. Ar šo ieeļļoju pēdas, ienadžus, labi tiek galā arī ar pēc epilācijas kāju apsārtumu. Patīk! Šī noteikti nebūs vienīgā izlietotā pudelīte.”

 

 

 

 

Oksana: “Esmu jaunā māmiņa un ar Bio-Oil pirmo reizi saskāros grūtniecības laikā. Tad, meklējot produktus, kas pasargās manu vēderu no striju veidošanās, izmēģināju vairākas ķermeņa eļļas, tostarp arī Bio-Oil. Ražotāji, protams, sola brīnumus, bet vai tiešām eļļa darbojas, to pārbaudīju uz sevis 9 mēnešu garumā. Pirmais, ko gribas pieminēt, ir tas, ka lietojot jebkādu produktu, galvenais ir darīt to regulāri. Nevajadzētu gaidīt rezultātus jau pirmajās dienās. Ja gribat novērst striju rašanos, iesaku lietot Bio-Oil no pirmajiem grūtniecības mēnešiem.
Par pašu produktu varu teikt, ka tas ļoti patīkami smaržo un labi iesūcas, lieliski mitrina ādu. Grūti spriest, vai Bio-Oil var mazināt esošās strijas, bet droši varu apgalvot, ka, lietojot eļļu visu grūtniecības laiku, man nav parādījusies neviena strija!
Man ir arī daži padomi, kā panākt labākus rezultātus. Pirmkārt, lietojiet Bio-Oil pēc dušas – tā tas labāk uzsūcas un mitrina ādu. Otrkārt, uzklājiet eļļu ar masāžas kustībām. Treškārt, dariet to regulāri, vismaz 2 mēnešus!
Ņemot vērā Bio-Oil pieņemamo cenu un lielisko kvalitāti, varu rekomendēt šo produktu kā palīglīdzekli ķermeņa kopšanā, īpaši grūtniecības laikā vai pēc tās! Paldies Cosmo par iespēju izmēģināt produktu!”

Lelde: “Pateicoties Cosmopolitan, man radās iespēja izmēģināt Bio-Oil produktu, kuru jau iepriekš biju plānojusi izmēģināt, bet, acīmredzot, nebija pienācis īstais brīdis. Tā kā man ir problemātiska un kombinēta sejas āda, biju labas sejas kopšanas eļļas meklējumos un nu pārliecinājos, ka Bio-Oil ir īstais produkts, kuru turpināšu lietot arī turpmāk, jo jau pēc dažu nedēļu lietošanas skaidri redzu acīmredzamus uzlabojumus. Pagaidām eļļu izmantoju tikai sejas kopšanai, aizstājot tradicionālos krēmus. Problemātiskai ādai eļļa ir piemērota, jo ilgāka perioda laikā palīdz samazināt pūtīšu atstātās rētiņas. Ķermeņa kopšanai joprojām vairāk uzticos tradicionāli dabīgajai olīveļļai, bet Bio-Oil ir visas iespējas sevi pierādīt arī turpmāk. Vēlreiz paldies “Cosmopolitan” par iespēju testēt produktu!”

Kristīne: “Jau pēc pirmajām Bio-Oil lietošanas reizēm bija jūtama tā iedarbība, it īpaši tas attiecināms uz sajūtu, ka āda sausākajās vietās tiek mīkstināta. Būtiski, ka eļļa nav taukaina, kā arī tā viegli un ātri uzsūcas. Lieliski izmantojama arī kā vannas eļļa. Turklāt Bio-oil piemīt patīkama smarža.”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.