10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Iemācies atšķirt: Kādu tērpu vilkt uz kāzām, ja ir noteikts „dresskods”?

 

Izdomāt un izvēlēties, ko vilkt, dodoties uz kāzām, ir gana sarežģīts uzdevums. Neviena sieviete negrib pārāk izcelties vai justies neērti, ja tērps ir izvēlēts neatbilstošs. Mums ir neliels špikeris gadījumiem, ja jaunais pāris ielūgumā ir norādījis, kāda stila apģērbu būtu jāizvēlas.

White Tie

Šis ir formālākais ģērbšanās stils un Latvijā kāzās nav īpaši populārs. Tas ir pieņemams tad, ja svinības notiek greznā vietā (pilī) pēc plkst. 18:00. Izvēlies garu un klasisku vakarkleitu. Atkarībā no situācijas, var nākties arī vilkt garos cimdus.

Black Tie

Arī šajā gadījumā ir jāizvēlas gara vakarkleita, bet šajā gadījumā drīkst „paspēlēties” ar interesantiem piegriezumiem, šķēlumiem un akcentiem.

Black Tie / Formāls

Šāds noteikums mēdz samulsināt daudzus kāzu viesus. Šajā gadījumā tev ir jāizvēlas vai nu kokteiļkleita vai nu garā vakarkleita. Bet, kāpēc lauzīt prātu, ja var izvēlēties abus? Ja figūra atļauj, izvēlies īsāku kleitu ar pagarinātu aizmurugi.

Daļēji formāls

Ja šaubies, izvēlies kaut ko, kas ir garumā līdz ar celi vai pāris centimetrus pāri. Tā tu izskatīsies pietiekami formāli, bet noteikti ne tik ļoti, lai pārlieku izceltos citu vidū.

Svinīgs

Ja kāds norāda šādu variantu, tad tas nozīmē, ka tu vari brīvi izpausties. Droši vari izvēlēties ne tikai kleitas, bet arī svārkus, blūzes un bikškostīmus.

Ikdienišķs (ikdienas neformālais stils)

Kāzas ir lielisks gadījums tam, lai izvēlētos vieglu kleitiņu jebkurā stilā un garumā, kāds tev patīk.

 

Avots: Cosmopolitan.com/ Foto: Pinterest.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.