8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Noteikumi, kā valkāt melnu apģērbu un neizskatīties drūmi un garlaicīgi

 

Melnā krāsa ir eleganta, slaidinoša un piestāv visiem (ja to pareizi valkā). Taču, tai pat laikā, melnā krāsa var būt arī viendemensionāla un garlaicīga. Kā no tā izvairīties? Ir daži noteikumi un padomi, ko būtu vērts ievērot.

Variē ar audumiem un tekstūrām

Nekas neizskatās garlaicīgāk par pilnīgi melnu apģērbu, kas ir šūts tikai no viena veida auduma. Kāpēc gan neuzvilkt adītu džemperi ar satīna vai ādas auduma svārkiem? Tas pavisam noteikti izskatīsies interesantāk.

Pārliecinies, ka audums ir gadalaikam piemērots

Melna, adīta kleita izskatīsies lieliski rudenī, bet noteikti ne pavasarī vai vasarā. Zīda un lina auduma blūzes neiederēsies ziemas apstākļos.

Svarīga ir forma

Liec lietā faktu, ka melnā krāsa slaidina, tāpēc izvēlies pieguļošu vai taisna griezuma apģērbu. Izvairies no bezformīgiem, maisveida apģērbiem. Tu taču negribi izskatīties pēc staigājoša miskastes maisa.

Pievieno aksesuārus

Liela, spilgtas kaklarota, auskari, piespraude, šallīte vai somiņa noteikti patīkami atsvaidzinās tavu tēlu. Neaizmirsti par apaviem – ja viss apģērbs ir melns, tad vismaz kurpes izvēlies spilgtākas krāsas. Izskatīsies satriecoši!

Vēstījumu var mainīt lūpukrāsas tonis

Dienas laikā izvēlies gaiši rozā lūpukrāsu vai spīdumu, bet vakarā nomaini to pret tumši vai spilgti sarkanu lūpukrāsu. Apģērbs būs tas pats, bet izskatīsies citādāk.

Izvēlies rakstainu apģērbu

Ja negribi atteikties no melnā, bet gribi, lai tēls tomēr nav tik melns, izvēlies melnas drēbes ar citas krāsas rakstu! Punktaina vai svītraina blūze manāmi atsvaidzinās koptēlu.

Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.