8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Ilgi un kvalitatīvi – pieci apģērba gabali, uz kuriem nedrīkst taupīt

 

Apavi

Šeit komentāri, patiesībā, ir lieki, bet…

Pirmkārt, labs apavu pāris kalpos patiešām ilgi. Otrkārt, laikam katra no mums var atcerēties tās šausmas vārdā „ciešas kurpes un tulznas”, un noteikti neviena to negrib atkārtot. Ar ievalkātiem un mīļiem apaviem šī problēma atkrīt.

Ādas jaka

Tas ir diezgan universāls apģērba gabals, kuru var valkāt gan vēsā vasaras vakarā, gan rudenī. Protams, ilgāk kalpos dabīgās ādas jaka, taču var izvēlēties arī mākslīgo.

Apakšveļa

Šo apģērbu mēs valkājam vistuvāk ķermenim. Tas, cik ērta ir apakšveļa, noteiks to, kāda izvērtīsies diena. Labāk, lai ir daži, bet kvalitatīvi un izmēram atbilstoši krūšturi. Biksītes izvēlies „elpojošas”, bet skaistās mežģīnes pietaupi „īpašākam gadījumam”.

Soma

Daudzi saka, ka sievietei ir jābūt daudz somiņām. Muļķības! Pilnībā pietiks ar to, ka ikdienai sievietei būs viena, kvalitatīva soma. Tas ir kā akcents visam kopējam tēlam. Izvēlies klasisku modeli bez pārlieku lieliem akcentiem. Somai ir jābūt ērtai un vieglai.

Saulesbrilles

Būs vienas, toties ļoti kvalitatīvas. Noteikti ir jābūt UV filtram. Modeli izvēlies nevis tādu, kas pašlaik ir modē, bet tādu, kas piestāvēs tieši tev.

 

Foto: Pinterest.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.