2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Latviešu zīmols “pas de marque” piedāvā jaunu kolekciju

 
Foto: Alīna Žukova

 Latviešu modes zīmola pas de marque salonā (Emiļa Melngaiļa iela 2A) norisinājās jaunās trikotāžas apģērbu kolekcijas prezentācija. Tās nosaukums TH[f]RILLS ir veidots kā vārdu spēle: thrills (asās sajūtas) un frills (volāni),jo lielu kolekcijas daļu veido izstrādājumi ar šajā sezonā aktuālajām dekoratīvajām detaļām – rišām un volāniem.

Kā ierasts, zīmola pas de marque kolekcija ir roku darbs, tapis no kvalitatīvas naturālas itāļu dzijas. Šoreiz galvenokārt no pūkainās un pievilcīgās mohēras un angoras. Kolekciju veido apjomīgi džemperi un kleitas, bītlenes, ko papildina interesantas detaļas, adīti ‘color block’ kostīmi, mohēras vestes ar lamas kažokādas apdari. Bērnu apģērbu līnijā meitenēm iespējams atrast identiskus modeļus, lai izveidotu ērtus ziemas komplektus. Krāsu gammā dominē baltais, bordo un bēšie toņi.

Foto: Alīna Žukova

Prezentācjas pasākums norisinājās openhouse formātā: apmeklētājus gaidīja kompānijas Amber Distribution sarūpētais vīns no Francijas, restorāna Faces uzkodas un deserti, kā arī Cido veselīgās sulas un patīkamas sarunas. Bet pārsteigumi turpinās: visu novembri veicot pirkumus vai pasūtījumus no jaunās kolekcijas, dāvanā pircēji saņems sudraba gredzenu no pas de marque juvelierizstrādājumu kolekcijas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.