1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Dāvana vīrietim – kā izvēlēties labāko skuvekli?

 

Foto: 1a.lv

Kvalitatīvs skuveklis būs vērtīga dāvana ikvienam vīrietim gan svētku reizē, gan ikdienā. Ja vēlies iepriecināt draugu, vīru vai tēvu, labs bārdas skuveklis Tev neļaus „nošaut garām”. Lasi tālāk, ja vēlies uzzināt, kā plašajā piedāvājumā neapjukt un izvēlēties piemērotāko skuvekli savam vīrietim!

Priekšroka vīrieša skaistumam un labsajūtai

Populārais sakāmvārds „rētas izdaiļo vīrieti” pavisam noteikti nav attiecināms uz skūšanās procesu. Skuvekļa uzdevums ir ļaut atbrīvoties no nevēlamajiem bārdas rugājiem un citiem liekajiem matiņiem, vienlaikus padarot pašu skūšanās procesu vieglu un patīkamu. Jāizvēlas tāds bārdas skuveklis, kas sniegs komfortu un labsajūtu gan sejas, gan kakla ādai. Lasi tālāk un uzzini, kādi ir populārākie skuvekļu veidi!

Ierīces ar atšķirīgu dizainu lieliskam efektam

Foto: 1a.lv

Vadoties pēc dizaina un funkcionalitātes, ir izdalāmi vairāku veidu vīriešu skuvekļi, tostarp:

  • ar sietiņu – skuvekļa sietiņš novērš iespēju asmeņiem saskarties ar ādu un to kairināt. Jāņem vērā, ka sietiņš pēc laika būs jānomaina atkarībā no skuvekļa lietošanas biežuma;

  • rotējoši un ar rotējošām galviņām – šādi skuvekļi teicami pielāgojas individuālajām sejas un kakla kontūrām, nodrošinot ērtu un gludu skūšanos. Komforta palielināšanai ierīci ieteicams izmantot kopā ar skūšanās putām vai želeju;

  • ar vibrējošiem asmeņiem – sniedz patīkamas sajūtas, nomierinot un stimulējot sejas un kakla ādu skūšanās laikā.

Izvēloties jebkura veida skuvekli, īpašu uzmanību pievērs tā tehniskajiem parametriem!

Vīriešu skuvekļi dažādām prasībām un dzīvesveidam

Bez skuvekļa tipa šīs ierīces raksturo arī virkne citu būtisku lielumu, pēc kuriem vari tās uzskatāmi salīdzināt, piemēram:

  • mitrā vai sausā skūšanās veida – mitrā skūšanās paredz putu vai želejas izmantošanu, sniedzot atsvaidzinošu un gludu skuvumu, tikmēr sausā skūšanās ir vienkāršāka, un tās gadījumā vajadzīgs tikai skuveklis, iztiekot bez ūdens un skūšanās līdzekļiem;

  • trimmera opcijas – trimmeris ļauj koriģēt bārdu, ūsas, kā arī kakla un deniņu matus, uzturot tos noteiktā garumā un formā. Tas ļaus vienkārši izveidot un saglabāt savu individuālo stilu, vienlaikus attālinot arī kārtējo friziera apmeklējumu;

  • skūšanas galviņu skaita – jo vairāk skūšanās galviņu, jo ātrāks un kvalitatīvāks rezultāts;

  • barošanas sistēmas – baterijas, akumulatora vai elektrotīkla;

  • akumulatora darbības laika;

  • iespējas skuvekli mazgāt ar ūdeni.

Vai zini, kāpēc nozīmīga ir skuvekļa skalošanas iespēja?

Ūdensdrošība vieglai kopšanai

Foto: 1a.lv

Svarīgs parametrs bārdas skuvekļa izvēlē ir iespēja to droši lietot dušā. Skuvekļa galviņas, kuras ir piemērotas skalošanai zem tekoša ūdens, būs vienkāršāk kopt un uzturēt tīras. Regulāra un rūpīga skuvekļa kopšana savukārt nodrošinās efektīvāku skūšanās rezultātu, novērsīs ierīces bojājumu rašanos un ļaus pagarināt tās darbības mūžu. Lietojot šāda tipa skuvekli, pirms skalošanas gan allaž jāatceras to atvienot no strāvas padeves.

Pašattīrošie vīriešu skuvekļi īpašai ērtībai

Foto: 1a.lv

No kopšanas viedokļa pārdomāta izvēle būs arī pašattīrošais bārdas skuveklis. šādam skuvekļa modelim lādēšanas paliktnī ir iebūvēta sistēma, kas ļauj veikt automātisku tīrīšanu, žāvēšanu un dezinficēšanu. Tas ļaus ietaupīt laiku, kā arī garantēs, ka bārdas skuveklis vienmēr būs lieliskā darba kārtībā. Vēl viens svarīgs skuvekļa raksturlielums ir akumulatora darbības ilgums. Pirms izdari savu gala izvēli, uzzini par to vairāk!

Lai akumulatora darbības laiks nepārsteidz nesagatavotu

Foto: 1a.lv

Plašajā skuvekļu piedāvājumā atrodami uzlādējami elektriskie vīriešu skuvekļi ar darbības laiku no 20 minūtēm līdz pat stundai un vairāk. Bieži vien iespējama arī parocīgā ātrās uzlādes funkcija. Tikmēr skuvekļi, kuri darbojas tikai ar strāvas padevi, ir salīdzinoši ātrāki nekā akumulatora skuvekļi, un tos raksturo dinamiskāks skūšanās temps.

Ja vēlies aplūkot plašu skuvekļu piedāvājumu no uzticamiem ražotājiem, vērts ieskatīties interneta veikalā 1a.lv. Ienāc www.1a.lv un atrodi labāko dāvanu vīrieša skaistumam!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.