2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

L’Oréal Paris Color Riche sadarbojas ar Balmain

 

Balmain estētika satiek jaunu auditoriju ar pasaulē iemīļotāko lūpu krāsu L’Oréal Paris Color Riche. Augstās modes stilīgākais radošais direktors Olivers Rustings (Olivier Rousteing) apvieno spēkus ar Parīzes Modes nedēļas skaistuma partneri L’Oréal Paris, lai sniegtu spēku sievietēm visā pasaulē.

 

“Mēs nolēmām apvienot spēkus ar Oliveru un Balmain, jo viņi pārstāv franču augsto modi tās vislabākajā izpausmē un viņiem ir unikāla vīzija par moderno skaistumu, kas ir līdzīga L’Oréal Paris. šī sadarbība L’Oréal Paris ir iespēja sniegt lielākam cilvēku skaitam piekļuvi augstajai modei, izmantojot dekoratīvo kosmētiku,” L’Oréal Paris starptautiskais prezidents Pjērs Emanuels Andželodžlu (Pierre Emmanuel Angeloglou).

“Apzinoties, ka L’Oréal Paris ir tādas pašas vērtības par iekļaušanos sabiedrībā un visu skaistuma tipu slavināšanu, šī bija viegla, dabiska saderība”, Balmain radošais direktors Olivier Rousteing.

Olivier Rousteing un Balmain sniedz savu ikonisko vīziju un radošo virzību L’Oréal Paris lūpu krāsai Color Riche pirmajā, kopīgajā skaistumkopšanas kolekcijā. Baltijas valstīs būs pieejami desmit progresīvi modes toņi, kas balstīti uz krēmīgo un matēto lūpukrāsas formulu, iedvesmojoties no trim modes šovu tēmām, kas definē Balmain modernās ciltis. Katra no ciltīm akcentē atšķirīgu sievišķības formu, paužot to ar kādu dārgakmeni: zaļais marmors simbolizē Safari skaistumu un būtību, onikss glamūro augsto modi un malahīts roķīgu stilu. Katra piedāvā unikālus toņus, starp kuriem ir trīs īpaši izceļami toņi, “zvaigznes”. Turklāt katrai ciltij un tonim ir nosaukums, attieksme un spēka vēstījums, kas uzrunā sievietes visā pasaulē un mudina cildināt atšķirīgo.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.