1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Padomi, kā ar grima palīdzību padarīt skatienu izteiksmīgāku

 

Acis ir dvēseles spogulis, acis ir atslēga uz sievietes sirdi, acis atspoguļo sievietes patieso skaistumu… Visas šīs frāzes ir dzirdētas un varētu pat piekrist, ka acis ir jāakcentē. Nereti tas arī ir viss, kas vajadzīgs. Kā to pareizi izdarīt, lasi zemāk.

Piešķir uzacīm harmonisku formu. Lai arī cik dīvaini tas neizklausītos, bet nepareiza uzacu forma var manāmi vizuāli samazināt acis. Ideālā variantā, lai noteiktu sev piemērotāko uzacu formu, būtu jākonsultējas ar speciālistu, kurš ne tikai ieteiks, kāds uzacu tonis un forma tev būs piemērotākā, bet arī pastāstīs, kā tās pareizi kopt. Taču, ja vēlies šo jautājumu risināt pati, meklē zelta vidusceļu – izvairies no ļoti šaurām un pārlieku biezām uzacīm.

Sāc izmantot konsīleri. Pievērs uzmanību krēma un gēla veida konsīleriem, kuri lieliski maskē tumšos lokus zem acīm un vizuāli atsvaidzina skatienu. Izpludināšanai izmanto speciālu švammīti, tad klājums būs vienmērīgāks.

Izmanto gaišu kontūrzīmuli un acu ēnas. Šie līdzekļi dara brīnumus! Iekrāso acu ūdens līniju un pastiprini efektu ar gaišām, maigu toņu acu ēnām. Kontrasts starp gaišo grimu un tumšajām skropstām strādās tavā labā.

Izvēlies dabisku grimu. Kā pamatu izvēlies bēšīgas vai miesaskrāsas acu ēnas – tās izlīdzinās plakstiņu toni. Krāsu akcentam izvēlies kafijas krāsas ēnas, kuras uzklāj tikai plakstiņu ārējā malā.

Uzklāj vairāk skropstu tušas. It īpaši neaizmirsti iekšējos acu kaktiņus. Jāuzkrāso ir katra skropsta. Šis vienkāršais triks vizuāli padarīs acis lielākas un skatienu izteiksmīgāku bez lainera un smokey eyes stila grima!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.