5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Problēmas un risinājumi: Vienkāršas grima kļūdas, kuras pieļauj daudzas sievietes

 

Lai grims izskatītos lieliski un saglabātu savu noturību visas dienas garumā, ir jāievēro pāris svarīgi noteikumi. Kādas kļūdas ir sieviešu vidū ir populāras?

Slikti sagatavota āda. Ja pirms kosmētikas uzklāšanas tu neattīri un nemitrini ādu, tu pieļauj nopietnu kļūdu. Grimam ir jāakcentē skaistums un ādas svaigums, nevis jāmaskē nepilnības: nevienmērīgs tonis, reljefs vai ādas lobīšanās. Nenoslinko un sagatavo savu ādu grimam. Izmanto praimeri – tad tev vairs nebūs jāsatraucas par to, ka kosmētika dienas gaidā izsmērēsies un „noslīdēs” no sejas.

Nepareiza konsīlera lietošana. Maskējošais līdzeklis ir tāpēc, lai nomaskētu mazas nepilnības, tāpēc necenties ar konsīleri aizsmērēt nopietnu ādas kairinājumu, zilos lokus zem acīm un pigmentācijas plankumus. Tam ir paredzēti citi kosmētikas līdzekļi.

Pārlieku daudz vaigu sārtuma/ asas kontūras. Ja tu nevēlies izskatīties pēc „matrjoškas” vai kareivja, kurš ar krāsas palīdzību maskējas, izvēlies vieglu vaigu sārtumu vai bronzeri neitrālos toņos. Uzklājot līdzekli uz vaigu kauliem, kārtīgi to arī izpludini. Nepieciešamības gadījumā uzklāj vēl pāris slāņus, bet pēc tam ar kosmētikas sūkļa palīdzību pārbrauc ādai pāri. Tā tu samazināsi krāsas intensitāti.

Pārāk pamanāmas uzacis. Nesāc zīmēt uzacis uzreiz no iekšējiem uzacu kaktiņiem. Atkāpies par pus centimetru un pakāpeniski virzies uz galu, un tikai pēc tam iekrāso iekšējos kaktiņus. Nevelc asas līnijas un izvēlies ēnas/ zīmuļus neitrālos toņos: brūnie un pelēcīgie toņi lieliski piestāves ikdienišķam grimam.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.