1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

5 idejas svētku tērpam viņai un viņam

 

Svētku brīvdienās jāpagūst viss – gan jādodas uz Ziemassvētku balli, gan pie vecvecākiem uz laukiem. Kā neapjukt un izvēlēties piemērotākos un vienlaikus sezonas aktuālākos apģērbu komplektus vakariņām ģimenes lokā un ballītei ar draugiem, un kā atrast laiku arī sev – Ziemassvētku dienas rītā? Gada izskaņā tirdzniecības centrs Domina Shopping sadarbībā ar modes un stila blogeri Aneti Ozoliņu iesaka piecas idejas mūsdienīgiem apģērbu komplektiem pārim, lai šo svētku sezonu izbaudītu no sirds un piemērotā apģērbā.

Attēls: Publicitātes

Svētku balle

Gada izskaņādažādi svētku pasākumi ir it visur – darbā, skolā vai augstskolā, un tas ir īstais brīdis kārtīgi saposties. Oficiāla saviesīga pasākuma neatņemama sastāvdaļa ir uzvalks un vakarkleita. Vīrieša uzvalkam nebūt nav jābūt melnam – klasisks, bet enerģisks būs, piemēram, tumši zilas krāsas kostīms. “Nelieli akcenti meitenes tērpā, kā, piemēram, zīda lakatiņš, var pāra koptēlu padarīt īpaši saskaņotu un harmonisku,” atzīstAnete Ozoliņa. Šosezon īpaši aktuāls ir samts un mākslīgās kažokādas, kas eleganto vakara tēlu padarīs maigu un sievišķīgi rotaļīgu.

Attēls: Publicitātes

Vakariņas ģimenes lokā

Ziemassvētku vakariņas ģimenes lokā ir brīdis, kad ikviens ir gan skaisti sapucējies, gan jūtas gana ērti, lai lielais svētku mielasts pazustu bez aizķeršanās. Modes blogere uzskata, ka augstvērtīgas trikotāžas apģērbs būs labākā izvēle, ja vēlaties justies komfortabli un eleganti vienlaikus. Rudenī un ziemā vienmēr ir aktuālas tumšo toņu nianses, kuras, pārdomāti kombinējot, kopā veido gaumīgu ansambli. Lai saskaņotu tērpu krāsas pārim, Anete iesaka izvēlēties burgundijas toni, kas lieliski izskatīsies kopā ar tumši zaļu un pelēku. Tas ir arī ideāls variants tiem, kuri vēlas izvairīties no klasiski melnās krāsas.

Attēls: Publicitātes

Ziemassvētku rīts

Visās brīvdienās tematiska pidžama vai ērts mājas tērps svētku sajūtu tikai paspilgtinās, jo to varēs valkāt gan pirms, gan pēc Ziemassvētkiem, tā padarot šo laiku tik īpašu. Izvēloties saskaņotas pidžamas vai svētku džemperus ar aktuālām aplikācijām, kas padara pidžamas mīlīgākas un svētkiem atbilstošākas, tās ļaus justies ērti Ziemassvētku rītā, lai nesteidzīgi kopā baudītu brīvdienu, vai lieliski piestāvēs tematiskajām divu dienu ballītēm tuvu cilvēku lokā.

Attēls: Publicitātes

Moderna ballīte ar draugiem

Vai tā ir Jaunā gada sagaidīšana vai vienkārši vakariņas ar draugiem, satikties un attiecīgi saģērbties noteikti vajag. Neformāla ballīte ir brīdis, kad ikviens var atļauties nedaudz ekstrēmāku, stilīgu un vienlīdz ērtu apģērbu. Lai izveidotu raibu un izteiksmīgu tēlu, var izvēlēties košus apģērbus ar dažādiem rakstiem un faktūrām. Modē ir gan pūkaini, gan spīdīgi audumi, tāpat arī dzīvnieku raksti un dažādas aplikācijas. Anete Ozoliņa iesaka: “Ja patīk košs un izteiksmīgs tērps, tad tos var kombinēt dažādās variācijās.” Flaneļa krekls ar balinātiem plankumiem lieliski “ierakstās”grunge un dumpinieku stilā, kopā ar kontrastējošu, baltu džemperi, kas dekorēts ar neregulārām līnijām.

Attēls: Publicitātes

Dodoties uz laukiem

Pie vecvecākiem vienmēr jābrauc siltās drēbēs, lai mazāk jautājumu un uztraukumu par to, ka kāds izskatās nosalis. Ērtai kopābūšanai izvēlieties lielus, siltus džemperus, džinsus un vienkāršus zābakus, lai droši zinātu, ka būs ērti. Koši sarkanā ir šīs sezonas karstākā krāsa, kuru redzēsiet visur, turklāt, tā lieliski sasaucas ar Ziemassvētku tematiku.

 

 

Autors: Domina Shopping 20.12.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.