9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Atjauno savu sejas ādu nakts laikā – LOccitane jaunums Atjaunojošs nakts serums RESET

 

Aktīvs dzīvesveids, neizgulēšanās, piesārņota vide- tas viss negatīvi ietekmē mūsu ādu un paātrina tās novecošanās procesu. Ko Tu teiktu, ja Tu varētu savu ādu atjaunot nakts laikā kamēr tu guli?

LOccitane nāk klajā ar jaunu produktu – Reset nakts serums, kurš darbojas nakti pēc nakts, līdz tas pamodina ādas atjaunošanās funkcijas un tā izskatās jauneklīgāka, atpūtusies un atjaunota.

Divfāžu serums, kurš papildināts ar salmenes ēteriskās eļļas kaviāru ir kā labākā dāvana tavai ādai pirms nakts miera. šajā serumā ietilpst 3 nozīmīgas sastāvdaļas, kas ļaus Tavai ādai atjaunoties un atpūsties kamēr tu gulēsi. Salmenes ēteriskā eļļa strādā kā pretnovecošanās līdzeklis, dārzeņu spilante iedarbosies kā dabiskais botokss, kas izlīdzina ādu, majorāns atmodinās ādu uzlabojot pārējo kopšanas produktu efektīvāku iedarbību, kā arī apvienojumā ar salmenes ēterisko eļļu tas papildus veic detokss efektu.

Reset serums ir piemērots visiem ādas tipiem jebkurā vecumā. To var lietot vienu pašu, bet labākam efektam iesakām pievienot kā papildus produktu savai vakara sejas ādas kopšanas rutīnai.

LOccitane Reset nakts seruma testēšanā piedalījās 272 sievietes, kuras secināja, ka jau pēc vienas nakts āda izskatās atpūtusies un svaiga. Pēc 7 naktīm ādai piemīt jauneklīgs mirdzums, smalkās un izteiktās krunciņas samazinājās. Pēc 28 naktīm āda bija piepildīta, mitrināta, atjaunota un daudz jauneklīgāka. 9 no 10 sievietēm iesaka šo produktu.

Vairāk par jauno produktu – http://bit.ly/-Reset-

LOccitane jau vairāk kā 40 gadu garumā piedāvā dabīgus sejas un ķermeņa kopšanas produktus, kā arī produktus mājai, kas radīti iedvesmojoties no Provansas dabas veltēm un skaistuma.

Meklē jauno Reset serumu LOccitane veikalos un Interntveikalā, saņem jaunā produkta paraudziņu par brīvu, kā arī izmanto iespēju pieteikties bezmaksas ādas kopšanas procedūrai un roku masāžai L’Occitane veikalos:

T/C Spice, Lielirbes iela 29,

T/C Galerija Centrs, Audēju iela 16,

T/C Alfa, Brīvības iela 372,

U/V Stockmann, 13. Janvāra iela, Riga,

Tiešsaistē www.loccitane.lv

Seko LOccitane Facebook lapai un laimē lutinošas dāvanas katru nedēļu!

www.facebook.com/loccitanelatvia

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.