1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sagatavojies aukstajiem gada mēnešiem ar CATRICE

 

CATRICE apvieno skaistumu un modi. Iedvesmoti no internacionālajiem dizainiem rudens/ziemas sezonai, CATRICE ar jaunajiem must have produktiem koncentrējas uz piecām galvenajām tendencēm. Iepazīsties ar tām!

Ar Glow Dewy Glitter – EFFECT² CATRICE nodrošina perfektu mirdzumu. INSTAready produkti, sniedz ātru un brīnišķīgu meikapu. BE A PRO- apvieno visus sejas spīdumus, kuri veidoti iedvesmojoties no grima māksliniekiem un ir gan profesionāli, gan inovatīvi. ATHBEAUTY – XXX proven apkopo produktus, kas ir noturīgi pat grūtākajās sporta aktivitātēs. STORYtelling uzrunā lielo socializēšanās pasauli, jaunu un vecu kontaktu globālu savienojumu, viegli izplatot stāstus, stilus un tendences.

GAIšA, KORIĢĒJOšA SERUMA VEIDA BĀZE

šķidrā bāze iekļauj vasaras pieskārienu aspektu. Gaišais, atspoguļojošais pigments veido spīdumu neatkarīgi vai to lieto zem grima, vai solo.

MAZĀ, MELNĀ APJOMA SKROPSTU TUšA

Modes būtība: maza, melna kleita kā skropstu tuša. Izsmalcinātas formas birste ar perfekti atdalītiem sariņiem ideālam apjomam. Elegants dizains ādas grāmatā. Pieejama arī ūdensnoturīga versija.

 

THE GLITTERIZER MIX N’ MATCH ACU ĒNU PALETE

Palate ar papīra kartiņas dizainā ar divām melnām – matētu un pērļainu bāzi intensīvām, spīdīgām krāsām ar augstas kvalitātes pārklājumu un divām virskārtām ar spīdīgu, hologrāfisku efektu, lai izveidotu atšķirīgus izskatus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.