8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Seši padomi izteiksmīgam svētku grimam

 
Attēls: Publicitātes

Lai Jaungada sagaidīšanas svinībās kļūtu par balles karalieni, ir svarīgi ne tikai atrast īsto tērpu, bet arī izveidot īpašu grimu. Apkopojot šī gada grima modes tendences, Amway kopā ar skaistuma bloga sieviskiba.blogspot.com autori Ilzi Līkumu sagatavojis padomus, kā svētku vakarā izcelties un piešķirt savam tēlam izteiksmīgus akcentus.

Dūmakainas acis noslēpumainam skatienam

Dūmakains acu grims būs tas, kas ne tikai lieliski papildinās svinīgo tēlu, bet arī katrai sievietei ļaus justies noslēpumaināk. Veidots no brūnajiem toņiem, šāds grims koptēlu var padarīt maigāku,savukārt matēts un papildināts ar mirdzošām acu ēnām tieši acs plakstiņa centrālajā daļā –piešķirs dzirkstošu akcentu.Gadu mijas ballītēs un viesībās noteikti grimā var izmantot arī šosezon tik aktuālās metāliskās krāsas. Piemēram, Artistry Luxe Metallic acu ēnu iepakojumā apvienoti trīs iecienītie – platīna, ametista un smaragda – toņi, kas svētkos acīm piešķirs vieglu, bet pavedinošu mirdzumu.

Rozā toņi koķetam maigumam

Dāmām, kuras svētos vēlas akcentēt savu sievišķību, I.Līkuma iesaka veidot grimu aktuālajos sārtajos un rozā toņos. Pareizā tonī izvēlētas sārti rozā acu ēnas kopā ar saskanīgu vaigu sārtumu un maigi rozā lūpu spīdumu veidos ne tikai modernu, bet arī meitenīgi koķetu koptēlu.

Acu laineris – svētku grima must have

Vienkāršākam, bet nebūt ne mazāk izteiksmīgam acu grimam, I.Līkuma iesaka veidot klasisku, precīzu un melnu skropstu līniju.Acu laineris ir svētku grima nepārspējama sastāvdaļa, kas palīdzēs panākt izteiksmīgo un vēl aizvien aktuālo kaķacs efektu. Savukārt tām, kuras ir acu zīmuļa cienītājas, ieteicams veidot izteiksmīgu līniju, to mazliet izpludinot, lai skatienu padarītu noslēpumaināku.

Attēls: Publicitātes

Dabiskais vienmēr modē

Dāmām, kuras šogad izvēlējušās spilgtu svētku tērpu, I.Līkumaiesaka vienmēr aktuālo dabisko jeb nude grimu. Tā pamatā ir vienmērīgs ādas tonis, kuram piešķirts mirdzums ar izgaismotāja palīdzību. Krēmveida izgaismotāja uzklāšanā skaistuma blogere dod padomu akcentēt vaigu kaulus un acs iekšējos kaktiņus. Tikai minimāls līdzekļa pieskāriens nepieciešams virs uzacu kaula, augšlūpas un zoda. Tāpat dabiska grima galvenais priekšnosacījums ir svaigas un nenoslogotas ādas efekts – to vislabāk palīdzēs panākt vieglas konsistences tonālais krēms vai CC krēms, kam piemīt nepilnību koriģējošs un izgaismojošs efekts.

Uzacu šarms

Tā kā šajā sezonā uzsvars tiek likts uz kuplām un izteiksmīgām skropstām, uzacis jāveido dabiskākas. Izteikti grafiskas un smagnējas līnijas jāaizstāj ar dabisku uzacu formu.Vienkāršību palīdzēs akcentēt speciālā uzacu pomāde vai gels, kas uzacis “savaldīs”, savukārt uzacu kontūrzīmulis palīdzēs notušēt vietas, kur uzacu matiņi ir plānāki.

Lūpas kā punkts uz i

“Lūpas ir tas pieturas punkts, kas grimam piešķir raksturu,” saka skaistuma blogere piebilstot, ka svētku laikā nezūdoša vērtība ir sarkanā lūpu krāsa. Par grima modes tendenci patlaban var saukt arī piesātināti tumšos lūpu krāsas toņus. Lai izvēlētos sev tīkamāko, Artistry Signature Color lūpukrāsas sērijā pieejami 16 dažādi toņi, kas lūpām piešķirs ne tikai izteiksmīgumu, bet arī tās mitrinās un nogludinās.Labā ziņa ir arī tā, ka šajā sezonā lūpu līnijām nav jābūt perfektām – var veidot divu toņu lūpu krāsojumu vai, piemēram, izvēlēties uzklāt lūpukrāsu, viegli iekrāsojot tikai centru un ārējās malas veidojot gaišākas.

 

Autors: Lauma Reinika 30.12.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.