9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

2018.gada matu mode – kādi griezumi būs aktuāli? (+FOTO)

 

Jauns gads, jauna frizūra! Taču, pirms tu steidzies sēsties friziera krēslā, aplūko, kas vispār šogad būs modē. Portāls „Popsugar” ir apkopojis slavenību stilistu prognozes un pārliecības par to, ko izvēlēties tieši 2018.gadā.

ĪSI MATI

View this post on Instagram

#buzzcut by @susini.matteo @loft.parrucchieri ???????????? #esteticalikes #haircut #urbanhair

A post shared by Estetica Magazine (@esteticamagazine) on

Pēdējās pāris sezonas pār matu modi valdīja gari mati, tāpēc saņemties patiesi īsam matu griezumam var būt grūti. Taču, ja tu uzticies savam frizierim, nebaidies, jo šis matu griezums piestāvēs gandrīz visām sievietēm – interesantākam efektam galvas virspusē atstāj mazliet garākus matus un izcel rotaļīgas šķipsnas.

ROKENROLA PINKAS

Vidēji gari mati, kuri ir nenoteiktas tekstūras un daudzās kārtās. Biezs ponijs frizūrai piešķir papildus roķīgumu. Lai gan šis griezums vairāk piestāvēs biezu matu īpašniecēm, nevajag baidīties arī tad, ja mati ir plānāki. Pareiza ieveidošana var sniegt nepieciešamo apjomu.

ASIMETRISKAIS BOBS

https://www.instagram.com/p/BdywcdKHx0s/?tagged=asymmetricalbob

Lielisks matu griezums, ja gribas kaut ko interesantu, bet bez liela riska – priekšā mati ir nedaudz garāk, nekā aizmugurē, un viena puse ir garāka, nekā otra. Tikai jāņem vērā, ka, ja tev ir lokaini mati, bet tu gribi, lai griezumu var kārtīgi novērtēt, būs jātaisno un jāveido.

GARI, GARI MATI

Dramatiski gari mati 2018.gadā noteikti stāvēs līdzās ekstremāli īsajiem. Kas liek šim matu sakārtojumam izcelties? Mirdzums, gludums, garums un matu „celiņš” pa vidu. Lieliski izskatīsies sievietēm, kurām ir biezi mati.

ATAUDZIS PIKSIJAS GRIEZUMS

View this post on Instagram

❤️❤️ @dior

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Šī ir garāka piksijas griezuma versija. Lielisks variants, ja baidies uzreiz griezt ļoti īsus matus vai arī tad, kad pavisam īsie ir apnikuši un gribas atkal kaut ko garāku. Tāpat kā citas versijas, arī šī vislabāk piestāvēs ovālas sejas formas īpašniecēm, kurām ir taisni vai viļņaini mati.

ČIRKAINAS PINKAS

Apjoms, ponijs, sprogas – šāds matu griezums vislabāk piestāvēs tām sievietēm, kurām jau ir dabiski sprogaini mati.

https://www.instagram.com/p/Bdd9pBDAJVy/?tagged=hairtrends2018

Ja runājam par aksesuāriem, tad modē atgriežas matu lentas un stīpiņas, samta auduma matu gumijas un dekoratīvās matu sprādzes, kas bija aktuālas 90-tajos gados.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.