14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Modīgākā 2018.gada krāsa – ultraviolets. Kā to iekļaut savā garderobē?

 

Pantone Krāsu Institūts par 2018.gada krāsu nosauca ultraviolet. Dizaineri ir pārliecināti – violetas krāsas apģērbs spēj padarīt ikvienas sievietes garderobi un tēlu neatvairāmu. Ja šī krāsa ir sveša, kā to iekļaut garderobē?

Aksesuāri

Ja tu neesi gatava ekstrēmiem eksperimentiem, pamēģini sākt ar mazumiņu. Aksesuāri ultraviolet krāsā atdzīvinās tavu ierasto tēlu un, tai pat laikā, ļaus izskatīties eleganti. Šis stila paņēmiens būs īpaši aktuāls tām sievietēm, kuras ikdienā dod priekšroku monohromam tēlam, izvēloties melno, balto, zilo un pelēko toņu salikumus. Pietiks, ja uzvilksi spilgtu rokassprādzi, somiņu, cepuri vai zābakus.

Apģērbs

Tām sievietēm, kas ir gatavas izteiksmīgākam spilgtumam, var iegādāties kādu jaunu apģērba gabalu modīgajos, violetajos toņos. Tas var būt mētelis, svārki, bikses, over-size cardigans, zeķubikses vai džemperis – tie visi ir vienkārši apģērba gabali, kurus nav grūti kombinēt ar jau esošo. Pamēģini izvēlēties apģērbu dažādos violetajos toņos, tā tu varēsi tos arī savstarpēji kombinēt.

“Total look” izskats

Drosmīgām modes dāmām un tām, kuras dievina violeto krāsu, stilisti iesaka izvēlēties vienkrāsainus “total look” apģērba kombinācijas. Atceries, ultravioletais nav tikai viens tonis, tāpēc arī kombinēt ar citiem tās pašas krāsas toņiem to drīkst.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.