6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Svītras – 2018.gada aktualitāte. Kā tās veiksmīgi iekļaut savā garderobē?

 

Svītrains tops ir pārsteidzoši universāls apģērba gabals: to ir vērts valkāt jebkurā vecumā un pie jebkura figūras tipa. Mēs piedāvājam aplūkot, kā šīs modīgās svītras iekļaut savā garderobē.

View this post on Instagram

#blouse #stripes #pants

A post shared by Updated closet???? (@xfashionchick__) on

Svītrains krekls + džinsi

Pats vienkāršākais risinājums, kurš neprasa lielas pūles. Kombinē svītrainu blūzi vai krekliņu ar gaišiem vai tumšiem džinsiem, un visu atdzīvini ar spilgtas krāsas kurpēm vai vienkrāsainu šalli.

Svītraina blūze + klasiskas bikses/ svārki

Ja tev ikdienā patīk (vai darbs pieprasa) ģērbties klasiski, bet tev gribas kādu akcentiņu, izvēlies svītrainu blūzi. Tā lieliski izskatīsies gan ar klasiskām biksēm, gan zīmuļveida svārkiem. Šāds tēls ir atsvaidzinošs un modes dāmas cienīgs.

Svītraina kleita

Ja tu ikdienā vairāk valkā kleitas, tad svītraina kleita būs tev piemērota. Tai pat nav jābūt pavisam vienkāršai, jo modeļi ar krāsainām un asimetriskām svītrām izskatīsies spilgti un efektīvi.

https://www.instagram.com/p/Bfu8KWBnxtT/?tagged=stripes

Svītrainas bikses

Uzvelc vienkrāsainu topu un svītrainas pieguļošas vai brīvi krītošas bikses, un tu būsi modīgākās sievietes titula cienīga. Feins akcents!

Svītraini apavi

Kādēļ apstāties pie apģērba, ja arī kurpes var būt svītrainas? Īpaši piemērots akcents būs sievietēm, kuras ikdienā izvēlas vienkrāsainu un vienkāršu apģērbu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.