10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Atbrīvojies no tumšajiem lokiem zem acīm ar dabīgu produktu palīdzību

 

Stress, slikts miegs un nogurums ir populārākie faktori, kuri ietekmē to, kā izskatās tavas acis. Protams, ir arī citi iemesli – alerģiska reakcija, ģenētika un medikamentu lietošanas blakusparādības. Ja tu vēlies savu izskatu uzlabot, vari pamēģināt pielietot kādu produktu, kas ir atrodams tavās mājās – dabiski un droši.

Gurķis

Sagriez gurķi ripiņās (0,5 cm biezumā) un uzliec šīs ripiņas uz plakstiņiem. Kad gurķis uzsilst līdz ķermeņa temperatūrai, uzliec svaigas ripiņas. Veic šo procedūru aptuveni 20-30 minūtes, un tu manīsi, kā tavas acis pārņem svaiguma sajūta.

Kartupelis

Kartupelī esošajai cietei piemīt balinošs efekts. Šajā dārzenī ir arī daudz ūdens, kas nozīmē, ka tas var labi mitrināt ādu un novērst iekaisumu. Lai mazinātu pampumu un tumšos lokus padarītu gaišākus, sagriez vēsu kartupeli plānās ripiņās, liec uz plakstiņiem un turi 15-20 minūtes.

Piens

Atdzesē nedaudz piena, tad pamērcē tajā marles vai vates gabaliņu un liec uz plakstiņiem. Paturi 15 minūtes, tad noskalo acis ar vēsu ūdeni.

Ābols

Sarīvē ābolu uz smalkas rīves, sajauc ar vienu ēdamkaroti auzu pārslu un kārtīgi saberz biezā pastā. Uzklāj šo pastu uz plakstiņiem un sejas, paturi aptuveni 15 minūtes, pēc tam kārtīgi noskalo ar vēsu ūdeni. Šāda procedūra dienas beigās atslābina saspringušo seju.

Zaļā tēja

Šis dzēriens aktīvi cīnās ar šķidruma aizturi organismā, iekaisumiem un izvada no organisma toksīnus. Katru dienu izdzer divas krūzes šīs tējas. Izmanto lietderīgi arī tējas maisiņus – izmērcē tos karstā ūdenī, kad tie atdziest līdz normālai temperatūrai, izspied un uzliec uz plakstiņiem.

Papildus padomi:

-Izgulies un atpūties. Tieši nogurums veicina tumšo loku rašanos. Bez miega un atpūtas nekādi brīnumlīdzekļi nespēs acīm piešķirt mirdzumu, bet ādai – svaigumu.

-Ierobežo sāls lietošanu uzturā, pārstāj dzīvot mazkustīgi. Tas veicina šķidruma aizturi organismā.

-Dzer vairāk tīra ūdens. Tas palīdzēs izvadīt no organisma toksīnus, uzlabos ādas veselību un neļaus šķidrumiem aizkavēties organismā.

-Sargā savas acis no tiešiem saules stariem un pastāvīgi mitrini ādu.

-Neberzē acis. Daudziem cilvēkiem tas jau ir kļuvis par ieradumu. Tas kairina un traumē maigo ādu ap acīm.

 

Informācija apkopota no ārzemju interneta resursiem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.