1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Krāsa, kurai jābūt jebkuras sievietes garderobē

 

Stilīgas sievietes garderobē vienmēr atradīsies trīs pamatkrāsas, kuras nezaudē savu aktualitāti. Tās ir: melna, balta un smilšu krāsa. Jā, katrai modes dāmai skapī ir jābūt vismaz vienam smilšu krāsas paģērba gabalam.

Nepelnīti daudzas šo krāsu ignorē, taču tā ir aktuāla visu gadu. Ja tu neesi pārliecināta, sāc ar mazumiņu – iegādājies vismaz vienu smilšu krāsas apģērba gabalu un novērtē, kā tu jūties. Pie tam, tā lieliski sader ar daudzām citām krāsām.

View this post on Instagram

Snow day tomorrow ❄️ This outfit is from snow day last time. Beige coat + leo pumps + dashes of red = ❤️❤️❤️

A post shared by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on

https://www.instagram.com/p/BfiraFRgJWP/?tagged=beigecoat

Virsdrēbes

Smilšu krāsas mētelis izskatās ne sliktāk par melnu vai tumši zilu. Tas ir klasisks un viegli kombinējams ar dažāda stila apģērbu. Uzvelc apakšā kaut ko tumšāku, papildini ar zelta rotām un sarkanu lūpukrāsu, un tu būsi gatava iznācienam!

Svārki

Ja tev šķiet, ka smilšu krāsa tev īsti nepiestāv, bet tev tāpat tā ļoti patīk, izvēlies tādas krāsas svārkus. Šī krāsa padarīs tavu tēlu maigāku un interesantāku. Pavasarī, kad gribas tērpies gaišākās krāsās, šādi svārki būs tieši laikā.

Bikses

Smilšu krāsas bikses lieliski izskatīsies ar neitrālu krāsu džemperiem un blūzēm – izskatīsies gan formāli, gan brīvi. Tieši tas ir nepieciešams mūsdienīgai sievietei.

Nebaidies no šīs krāsas! Vienkārši meklē veidus, kā to valkāt tā, lai pašai patīk!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.