8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Šis vienkāršais triks tev parādīs, vai tu valkā pareiza izmēra krūšturi

 

Ja krūšturis, kas tev šobrīd ir uzvilkts, šķiet samērā vaļīgs un ļoti ērts, visticamāk tu valkā nepareizo izmēru. Lielākā daļa sieviešu, kad iegādājas krūšturi, visbiežāk iegādājas tādu, kas ir lielāks, nekā nepieciešams.

Kad tu uzlaiko krūšturi, tam būtu jābūt tik ciešam, lai tad, kad aiztaisi to uz vaļīgāko āķīti, starp muguru un krūšturi varētu ērti ielikt divus pirkstus. Ja brīvi vari ielikt vairāk pirkstu, krūšturis ir par platu.

Regulāras krūštura valkāšanas laikā, tas izstaipās. Tāpēc tad ir attiecīgi jāpāriet uz otro ciešāko āķīti, un vēl vēlāk jau uz ciešāko. Ja aiztaisot ciešāko āķīti, starp muguru un krūšturi vari aizlikt vairāk kā divus pirkstus, laiks iegādāties jaunu krūšturi.

Ir jāpiemin arī tas, ka sievietēm krūšu izmērs mainās, tāpēc ik pa laikam ir jāveic jauni „mērījumi”. Sievietes pieņemas svarā, zaudē svaru, izdzīvo grūtniecību… Ķermenis regulāri mainās!

Kā izrādās, arī tad, ka sievietes atrod krūšturi, kas viņām pēc izmēra ir piemērotākais, viņas tāpat iegādājas nepareizo. Kāpēc? Jo lielāks šķiet ērtāks. Taču ilgtermiņā, krūšturis, kas tev ir mazliet neērtāks, ir krūtīm labāks. 80% balsta sniedz krūštura pamata daļa, nevis lencītes, kā lielākā daļa sieviešu domā.

Tieši tāpēc, nākamreiz, kad dosies iepirkt jaunu apakšveļu, izvēlies sev piemērotāko izmēru. Tavas krūtis būs tev pateicīgas.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Thisisinsider.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.