6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Vai zini, kas tev piestāv? Stila padomi ļoti slaidām sievietēm

 

Tev nepatīk, ka māte daba ir tevi apdāvinājusi ar šauriem gurniem, mazām krūtīm un ļoti slaidām kājām? Nesatraucies! Tev nav par visām varītēm jācenšas pieņemties svarā. Arī ar apģērba palīdzību var veikt brīnumus!

Kādas kleitas, topi un bikses būtu piemērotākās?

Tu vari padarīt savus gurnus vizuāli formīgākus ar peplum stila kleitām un topiem. Lai sev piešķirtu nedaudz vairāk formīguma, droši izvēlies vilnas izstrādājumus.

Džinsi un bikses ar platiem galiem ir lieliski piemērotas sievietēm ar ļoti slaidām kājām, jo šāda veida bikses kājām piešķir nelielu formīgumu. Tici vai, nē, bet arī skinny džinsi slaidām kājām izskatīsies labi.

Kādas stila viltības var izmantot slaidas meitenes?

Lai tavam ķermenim veidotos „plūstošākas līnijas un formas”, izvēlies apģērbu ar horizontālām līnijām. Izvairies no melna apģērba, jo tas tev var likt izskatīties vēl slaidākai nekā esi.

Tāpat nebaidies apģērbu vilkt kārtās – uzvelc krekliņu, virsū džinsu jaciņu, ap kaklu šallīti. Tas viss tev piešķirs vairāk formu.

Kādi ir piemērotākie aksesuāri?

Jostas noteikti būs tavs labākais draugs. Brīvi krītoša kleita ar jostiņu ap vidukl noteikti liks tev izskatīties formīgākai.

Kāda veida peldkostīmi liks slaidām sievietēm izskatīties formīgākām?

Izvēlies peldkostīma augšdaļu, kurā ir polsterējums. Tāpat izvēlies trijstūra formas bļodiņas. Tas liks tavām mazajām krūtīm izskatīties formīgākāk. Ja runājam par krāsām un tekstūrām, tad jebkādas krāsas svītras tevi nepievils.

No kādiem apģērbiem pavisam noteikti būtu jāizvairās?

Noteikti izvairies no pārlieku apspīlēta un maisveidīga apģērba. It īpaši melnā krāsā.

Kā var vislabāk paslēpt pārlieku slaidas kājas?

Vasarā laba alternatīva ir garie, brīvi krītošie svārki. Ziemā – platas bikses.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Sofeminine.co.uk

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.