6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Katram savs: Kā izvēlēties aksesuārus, atbilstoši savam figūras tipam

 

Gan jau tu esi sastapusies ar situāciju, ka ieraugi skatlogā skaistu somiņu un domā, ka tā ir tā īstā un vienīgā, bet, kad paņem rokās un paskaties spogulī, saproti, ka kaut kas tomēr nav kārtībā. Izrādās, aksesuāri ir jāprot piemeklēt arī savam figūras tipam. Kā tas izdarāms, noskaidroja portāls “Cosmopolitan”.

Figūras tips “Trijstūris”

Ja daba ir apveltījusi tevi ar šauriem pleciem un platiem gurniem, akcents ir jāliek uz pleciem un dekoltē zonu. Tev piestāvēs spilgtas un masīvas kaklarotas un auskari.

Trijstūra figūru lieliski papildina nelielas ģeometriskas somiņas uz īsas siksniņas vai stingra materiāla klačs. Izvairies no mīkstām un lielām somām, tās tavas figūras apakšējo daļu padarīs vēl smagnējāku.

Kas attiecas uz apaviem, tad droši vari skatīties uz miesas krāsas laiviņām un sandalēm ar platu un izturīgu papēdi.

https://www.instagram.com/p/Bh_Twh0ApZG/?tagged=bracelet

Figūras tips “Apgrieztais trijstūris”

Šīs figūras īpašniecēm nevajadzētu pievērst uzmanību augšējai ķermeņa daļai. Pievērs uzmanību kāju un gurnu zonai. Smagas, mirdzošas rokassprādzes, masīvi pulksteņi un gari auskari (tie vizuāli izstiepj dekoltē zonu) ir jāiekļauj savā ikdienas garderobē.

Laba izvēle ir somiņa trapeces formā un somiņa ar ķēdīti, kas beidzas gurnu apvidū. Ja tev ir garas un slaidas kājas, tu vari atļauties valkāt jebkurus apavus, tai skaitā arī modeļus uz zema papēža un “vīriešu” kurpes.

Figūras tips “Taisnstūris”

Galvenais uzdevums ir padarīt figūru sievišķīgāku, vizuāli piedēvējot tai izliekumus. No visām rotām vislabāk tev piestāvēs garas kaklarotas ķēdītes formā ar kulonu vai pat vairākas ķēdītes kopā. Svarīgs elements ir arī josta ap vidukli – tā var būt gan spilgta, gan klasiska. Viss atkarīgs no situācijas.

Priekšroku dod somiņām sievišķīgās formās un ar noapaļotiem stūriem. Ja tu esi gara auguma, eksperimentēt var ar dažādiem apaviem. Nekļūdīsies, ja izvēlēsies klasiskas laiviņas vai elegantus botiljonus ar nelielu papēdi.

View this post on Instagram

#gucci#belt#bag#womans#bags#the#best#bags#????????

A post shared by The_best_bags (@the_best_bagss) on

Figūras tips “Smilšu pulkstenis”

Šajā gadījumā ir jācenšas neizbojāt dabas dotās proporcijas. Šeit labi līdzēs riņķveida auskari un jebkuras citas izteiksmīgas rotas. Somiņu izvēlies ar garu siksniņu (ķēdīti), kuru var likt pār plecu. Par sliktu nenāks arī josta ap vidukli.

Šādu figūru vēl vairāk izcels izteiksmīgas laiviņas, botiljoni un zābaki garumā līdz celim. Augsti papēži ir tava stihija!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.