0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Pieci iemesli,kādēļ dezodorants nesniedz vēlamo efektu

 

Tu regulāri lieto dezodorantu vai antiperspirantu, bet neesi apmierināta ar rezultātu? Iespējams, ka tu pieļauj kādu no populārākajām šo produktu lietošanas kļūdām.

Tu uzklāj līdzekli pēc rīta dušas

Tā dara daudzi, bet tas nav pareizi. Gan dezodorants, gan antiperspirants uz ādas ir jāuzklāj vakarā, pirms gulētiešanas. Nakts laikā sviedru dziedzeri ir mazāk aktīvi, un tas ļauj dezodorantam kārtīgi iedarboties. No rīta tu vari iet dušā, jo līdzeklis nenomazgāsies un nezaudēs efektivitāti.

Pirms līdzekļa uzklāšanas, tu neļauj ādai nožūt

Dezodorants ir jāuzklāj uz pilnīgi sausas ādas. Tas ir 20-30 minūtes pēc dušas. Mitrums ādas porās neļauj dezodorantam iesūkties un tas, protams, neiedarbojas.

Tu uzklāj pārāk plānu kārtu

Gan rullīti, gan zīmulīti pa ādu jānobrauc divas reizes, bet spreju jāizsmidzina ne mazāk kā trīs sekundes.

Tu izmanto dezodorantu atkārtoti

Pat, ja tu spēcīgi svīsti, neuzklāj dezodorantu uz ādas, nenomazgājot un nenožāvējot to. Ja sviedri jau ir izdalījušies, dezodorants var tikai pasliktināt situāciju. Tā kā, nēsā līdzi somiņā antibakteriālās salvetītes, ja domā, ka dienas laikā dezodorantu būs jālieto atkārtoti.

Tu izvēlējies nepareizo dezodorantu

Tāpat kā sejas krēmu, arī dezodorantu vai antiperspirantu ir jāpiemeklē individuāli. Reklāma vai draudzenes padoms šoreiz nelīdzēs. Līdzēs tikai eksperimenti. Ja viens produkts tevi pievīla, tas nenozīmē, ka tāpat būs arī ar citiem.

 

Materiāli rakstam no portāla „In Style”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.