10.3 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

8 triki, lai uzlabotu tavu ārējo izskatu! (+VIDEO)

 

1. Iegādājies skaistas augstpapēžu kurpes – skaisti un kvalitatīvi apavi pamatīgi uzlabos tavu izskatu, ideāli, ja šīs kurpes ir nude toņos.

2. Rūpējies par uzacīm – varbūt tev šķiet, ka citi nepamana tavas uzacis, bet ir ļoti svarīgi par tām rūpēties. Regulāri pārbaudi vai tavām uzacīm nav nepieciešama pincete, bet atceries, ka pārāk plāni izraustītas uzacis nav modē, galvenais, lai to forma būtu glīta.

3. Izcel savu kakla līniju – pastāv viedoklis, ka vīriešus interesē tikai krūtis un dibens, bet tā nav taisnība! Tu lieliski spēsi sev pievērst uzmanību, ja izcelsi savu kakla līniju, piemēram, velkot zemākus kreklus, džemperi ar lielu izgriezumu, utt.

4. Pievērs uzmanību saviem matiem – mati ir tava rota, tādēļ obligāti rūpējies, lai tavi mati ir ne tikai ieveidoti vai tīŗi, bet noteikti seko līdzi tam, lai matu gali būtu veselīgi un dodies pie friziera tos pāris reizes arī apgriezt. Gari mati ir skaisti, bet gari un bojāti mati tādi nav, tici mums!

5. Atrodi sev atbilstošu lūpu krāsu – reizēm pietiek tikai ar īsto lūpukrāsas toni, lai justos iekārojama, noteikti atrodi, kurš ir tavs un to iegādājies.

6. Lieto acu zīmuli – acu zīmulis, kurš novilkts virs plakstiņa, izcels tavas skropstas, tev nav nepieciešamības pielikt mākslīgās skropstas, tev tikai jāzina šo triku! 

7. Neskaties tik daudz telefonā – vai esi ievērojusi, ka cilvēki mūsdienās nemitīgi ir savos telefonos, vienalga vai tie atrodas veikalā, lidostā, sabiedriskajā transportā. Tādēļ nu jau var droši teikt, ka nesēdēšana savā viedierīcē ir visai simpātiska. 

8. Smaidi – smaids rada smaidu, pat tavs ķermenis uz šo uzķersies, jo izdalīs laimes hormonus!

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.