6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

5 veidi, kā iespējams ātri atbrīvoties no celulīta

 

79300477_large_bcg

Izrādās, ka celulīts nav ”neiespējamā misija”- mēs jums pastāstīsim kā no tā atbrīvoties. 

Fiziska aktivitāte

Mūsdienu pasaulē sēdošs darbs jau kļuva par normu. Fizisko aktivitāšu trūkums, kā zināms, negatīvi ietekmē ne tikai veselības stāvokli, bet arī tavas ādas ārējo izskatu. Sāc vairāk pārvietoties kājām. Skrien rīta vai vakara skrējienu. Labākie palīgi cīņā ar celulītu: skriešana, braukšana ar riteni, ātra soļošana – šie fitnesa veidi ir vispieejamākie un visefektīvākie.

Kosmētiskie produkti

Neaprobežojies tikai ar kādu vienu kosmētisko procedūru vai vienu produktu. Piemēram, kofeīnu saturošie krēmi , protams, cīnās ar celulītu, bet darbojas tikai ādas virspusē. Iedarboties uz dziļākiem slāņiem varēs tikai ar sistemātisko un visaptverošo pieeju.

Ādas mitrināšana

Parasti sievietes pārtrauc lietot mitrinošo ķermeņa losjonu, sākot izmantot pretcelulīta krēmu. Šī taktika ir nepareiza. Vienmēr lieto mitrinošus līdzekļus, pat tad, ja vēlamais rezultāts ir jau sasniegts. Lai paildzinātu pretcelulīta procedūru darbību, atrodi līdzekli ar ļoti labu mitrinošu efektu. Šim līdzeklim ir jāsatur glicerīns, hialuronskābe, urīnviela vai dimetikons.

Masāža un limfodrenāža

Kaut arī šim procedūrām ir pagaidu efekts, tās var ievērojami uzlabot un paildzināt rezultātus tavā cīņā ar celulītu. Masāža samazina tauku šūnu koncentrāciju apkārt ādas audiem un padara ādu gludāku. Nedrīkst apstāties pēc pirmā efekta sasniegšanas, masāža ir jāveic vairākkārt un regulāri.

Pīlings

Par pīlingu, tāpat kā par mitrināšanu, nedrīkst aizmirst nekad, jo īpaši, ja tev ir celulīts. Speciālisti rekomendē lietot skrubi uz krēma bāzes, tas palīdzēs panākt labākus rezultātus, jo veicinās skrubja mitrinošu komponentu dziļāku iekļūšanu ādā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.