4.5 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Padomi roku kopšanai, lai tās vienmēr izskatās pievilcīgas

 

compassionate-hands1

♦Stiprināt nagus un paātrināt to augšanu palīdzēs vienkārša vanniņa: samaisiet 7 joda pilienus ar 1 ēdamkaroti citronsulas. Pusstundu paturiet tajā nagus. Veiciet šo procedūru katru dienu.

♦Nagi augs ātrāk un nešķelsies, ja tiem uz nakti uzkrāsot virsū jodu. Tie nokrāsosies dzelteni, bet no rīta atgūs savu dabīgo krāsu.

♦Labi noder vanniņa no sāls un joda. Izšķīdiniet 1 ēdamkaroti sāls glāzē auksta ūdens un pievienojiet ne vairāk par 7 pilieniem joda. Paturiet nagus šajā šķīdumā 30 minūtes. Procedūru rekomendē atkārtot katru dienu.

♦Nagu augšanu paātrina masāža ar A un E vitamīniem. Iemasējiet nagos vitamīnus šķidrā veidā katru dienu pirms gulētiešanas.

♦Vanniņa no jūras sāls. Izšķīdiniet 1 nepilnu ēdamkaroti jūras sāls puslitrā ūdens. Paturiet tajā nagus 30 minūtes. Pēc vanniņas iemasējiet rokās krēmu. Veiciet šo procedūru 14 dienas pēc kārtas.

♦Barojošs augu novārījums. Paņemiet 4 tējkarotes dadžu, asinszāļu un kumelīšu. Aplejiet ar 300 ml verdoša ūdens un dodiet nostāvēties līdz pilnīgai atdzišanai. Paturiet pirkstus novārījumā 20 minūtes. Procedūru veiciet pārdienās.

♦Obligāti ieviesiet uzturā augļus, pilngraudu maizi, nepastrādātus rīsus, svaigu dārzeņu salātus. Centieties izvairīties no stresa. Šie nesarežģītie paņēmieni ātri dos brīnišķīgu rezultātu, padarīs jūsu rokas skaistas un nagus stiprus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.